Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro yerine Killer olsa hemen bir Fafafafa sonrası planı yapıştırırdı, sonra yola koyunulmuştu.
Sanji meselesinde de Zoro güya tavrını koymuştu, Luffy gelmezsen gelme birader tatava yapma dedi ekibini toplayıp bastı gitti. Şimdi de Bonney sayesinde olay yine Sabo’yu kurtarmaya uzanacak. Zoro kabız kabız muhalefet yapsın anca. Bize Beckman ve Killer gibi adamlar lazım….
 
Şimdi bu güç gösterisinden peşine Dünya Hükümeti Luffy'nin meyve uyanışından sonra tayfayı takibe alıp gittiği yere bomba atmazsa şu Lulucia'ya yaptıklarının hiç bir ciddiyeti kalmaz. Hükümeti yıkmaya çalışanları mı yoksa hükümeti yıkmaya gücü yetecek olanı mı daha çok önemsiyorlar belli olacak.
 
Meyveyi zaten kendisi de bilmiyor ki. Kitabından okumamış muhtemelen kitapta meyvenin Zoan olduğu bile geçmiyor tüm dünya tarafından kandırılmış.

Uyanışa 5. vites diyebilir gayette sonuçta vites arttırarak gücünü arttırıyor son level uyanış ama Luffy 5. vites diyor bunda boşverilecek bir şey yok bence. :D Ölmesi ise fiyaskoydu kabul...
Vitesler Luffynin diğer tüm teknikleri gibi teknikleri. Teknik de adı üstünde kişinin kendi bilgisi tecrübesi ve iradesjyle yaptığı şeyler. Luffy uyanışın nasıl olduğunu niye olduğunu bilmiyor o yüzden G5 demesi saçmalık. Kendi iradesi ve bilgisiyle yaptığı bir teknik degil. Sonrasında hadi kalbim güm güm olayı da tam fiyasko zaten. Uyanistan haberi yokken nasıl açacağını kendi kendine öğreniyor, yersen :)
 
Zoro doğru olanı yaptı, tebrik etmek lazım ama bu gömülmesine engel değil. Haliyle herkes takılıyor. :)
Zoro doğru olanı yaptı tabii. Bilgi olmadan hareket etmek istiyorlar. Vivi şu an belki de Elbaf'ta. Yani hiçbir şey belli değil. Belki bir şeyler öğrenirler, ondan sonra Zoro da karşı çıkmaz zaten yardıma gitmelerine. Dediği de bu; zamanı gelince, gerekli olduğunda herkesle savaşırız ama şu an yapacak bir şey yok.
Kaptan şunu dedi, hemen yapalım; kaptan bunu istedi, hemen yapalım... böyle yardımcı kaptan olmaz. Yardımcı kaptan dediğin, gerektiğinde kaptanını durdurur, eleştirir, yön verir.
Gömülmesine gömülsün de, mantıklı gömülsün. Luffy'nin, ''Onigashima,'' diye hakaret ettiği seviyede argümanlarla gömülünce komik oluyor. :flaugh:
 
Seri uzaya bağlanırsa ki bağlanacak. Antik krallık ileri teknoloji sahibi bir uygarlık çıkacak. Im'lerin gezegeni ile uzay savaşını kaybetmiş olabilirler bir noktada. Uranüs de belki amiral gemileri idi.
Neyi, ne ara, nereye bağlayacak gerçekten çok merak ediyorum. Hızlandırılmış dil kursu gibi geçecek bundan sonrası ve biz hiç bir şey anlamıcaz gibime geliyor.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık