Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro doğru olanı yaptı tabii. Bilgi olmadan hareket etmek istiyorlar. Vivi şu an belki de Elbaf'ta. Yani hiçbir şey belli değil. Belki bir şeyler öğrenirler, ondan sonra Zoro da karşı çıkmaz zaten yardıma gitmelerine. Dediği de bu; zamanı gelince, gerekli olduğunda herkesle savaşırız ama şu an yapacak bir şey yok.
Kaptan şunu dedi, hemen yapalım; kaptan bunu istedi, hemen yapalım... böyle yardımcı kaptan olmaz. Yardımcı kaptan dediğin, gerektiğinde kaptanını durdurur, eleştirir, yön verir.
Gömülmesine gömülsün de, mantıklı gömülsün. Luffy'nin, ''Onigashima,'' diye hakaret ettiği seviyede argümanlarla gömülünce komik oluyor. :flaugh:
Green Kaido demişler bir de... Zoro Yonko gücünde diyebilir miyiz...? Ksksksksk
 
Vitesler Luffynin diğer tüm teknikleri gibi teknikleri. Teknik de adı üstünde kişinin kendi bilgisi tecrübesi ve iradesjyle yaptığı şeyler. Luffy uyanışın nasıl olduğunu niye olduğunu bilmiyor o yüzden G5 demesi saçmalık. Kendi iradesi ve bilgisiyle yaptığı bir teknik degil. Sonrasında hadi kalbim güm güm olayı da tam fiyasko zaten. Uyanistan haberi yokken nasıl açacağını kendi kendine öğreniyor, yersen :)
Luffy'nin hakiyle vursan bile bedeninin hala lastik olarak kalması da Uyanışla alakalı ama Cracker'la dövüşünde de bu nüansı verdiğini görüyoruz.

Doffy ve Katakuri dokunduğu şeyleri meyve gücüne dönüştürüyordu, burada da nüans aldı ve dokunduğu canlıyı, cansızı lastiğe çevirebiliyor.
Enel'le savaşırken yıldırımın kendisine işlemediğini gördü, buda bir nüanstır.
Kocaman büyüyebilmesi içine hava doldurarak yapmasını sağlıyordu ve sadece uzuvları büyüyordu uyanışla beraber bedeninin boyutunu da arttırabiliyor buda bir nüans.

Yani tecrübeyle G5 olması gayet olası buradaki asıl sorun öldükten sonra uyanınca bu gücü uyandırabilmesi. Bunun içinde belki de karakterin ölmesi gerekiyordu bunu bilemeyiz.
 
Seri uzaya bağlanırsa ki bağlanacak. Antik krallık ileri teknoloji sahibi bir uygarlık çıkacak. Im'lerin gezegeni ile uzay savaşını kaybetmiş olabilirler bir noktada. Uranüs de belki amiral gemileri idi.
İlginç tarafı,Poseidon(Shiraoshi de Poseidonun iradesini gücünü taşıyor)direk canlı,diger iki antik silah muhtemelen cansız.

Belki başka antik silahlar da vardır.
 
O kadar ''mükemmel'' dedikleri bölüm bu mu şimdi ? Luffy'nin hayalini silüet olarak çizmiş, IM hala silüet, Zoro da yeni adayı silüet olarak görelim diye hal ve hareketlere girmiş sal Luffy'yi bassın hükümetin mekanını. Bölümde adanın yok olması ve Bonney ilgi çekici. Şimdi bu Bonney birşeyler anlatır, bizim gemideki kaçak çamur da gider bunları birilerine ( karasakala) yetiştirir. Hadi ama Oda sensei şaşırt bizi :ehe:

Şaka bi yana Luffy o adada olsa yeri lastik yapıp ışını geri yollardı adadaki masum halk da yaşamış olurdu. Çünkü Kaido'nun ejder nefesini alıp geri sektirmişti. Antik silah antisi gibi meyvesi var keratanın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık