Belki de oradaymış gibi mi gösterdi. Devrimcileri aradığında mi izini buldular?Yalnız ada bildiğin iz birakmadan yol olmus. Böyle bir güç görmedik daha önce. Sabo oradan sağ çıktıysa ki çıkacak çok şanslıymış.
Zoro hadi gidelim kılıcım kaşınıyor dese burada hepiniz orgazm oluyordunuz şimdi Zoro temkinli oldu diye övüyorsunuz. Maksat size Zoro övmek olsun gerisi mühim değil.
Aklıma şu tweet geldi.Zoro: are you looking down on Vivi?! We all know how strong of a woman she is!! When the time is right we’ll fight anyone that’s necessary, but right now there’s nothing to do about it you’re just being annoying!!
Zoro’ya kalsa şuan imparator tayfası değillerdi zaten.Zoro kaptan olaydı tayfanın yeneceği düşmanlar tam liste-
Düşman bulamazlardı. Gemi takılırdı bir bulutun peşine, yağmura dönüştüğü yerde demir atarlardı.Zoro kaptan olaydı tayfanın yeneceği düşmanlar tam liste-
Ben de mi görünmüyor diyorum. İki dakikadır bakıyorum. Meğer boşmuş ya.Zoro kaptan olaydı tayfanın yeneceği düşmanlar tam liste-
Aynı zamanda; Zoro yardımcı kaptan olmasa, Luffy'yi ciddiye alacak tayfa üyeleri tam liste, olarak da okunabilir.Zoro kaptan olaydı tayfanın yeneceği düşmanlar tam liste-