Bunu okudum ben çok yararlı bir kaynak çok şey öğrendim. Yazar : @Tiksav LeeTiksav bilirdi şimdi ne olduğunu keşke big bang mahlasıyla spoiler salsa ortamlara
Bunu okudum ben çok yararlı bir kaynak çok şey öğrendim. Yazar : @Tiksav LeeTiksav bilirdi şimdi ne olduğunu keşke big bang mahlasıyla spoiler salsa ortamlara
Yav bir sürü ihtimal var. Bir şekilde açıklanabilir sen hala yan basıyon. Yakıştıramadım.Yazdığımın itiraz ile ne alakası var ? Mümkün değil diyorum sen bana mümkün olma şeklini yaz bu iki farklı ortamdaki karakter arasındaki olay nasıl bitebilir yaz diyorum yazmıyorsun. Senin gibi her gelene uçsak Mihawk yakalandı, Buggy'nin adamı oldu falan derdik
Yaz işte o ihtimallerden birini ne bekliyorsun halla hallaYav bir sürü ihtimal var. Bir şekilde açıklanabilir sen hala yan basıyon. Yakıştıramadım.
Beni niye eklemedin. Ben de Garp'çıyım yav.
Mihawk demiştir ki lanet olası Shanks seni bir türlü geçemedim. Senden nefret ediyorum gibi bir söz söyler olay biter.Yaz işte o ihtimallerden birini ne bekliyorsun halla halla
Ne bileyim sen sırf @RedTeroR ile ters düşmek için yapıyorsundur sandım.Beni niye eklemedin. Ben de Garp'çıyım yav.
Sen çakma Garpçısın xD sırf Wb ve Redteror karşıtlığından savunuyorsunBeni niye eklemedin. Ben de Garp'çıyım yav.
İşte bundan bahsediyorum hahahaha aklına gele gele bu geldi bunun olma ihtimali uzayda yokMihawk demiştir ki lanet olası Shanks seni bir türlü geçemedim. Senden nefret ediyorum gibi bir söz söyler olay biter.