Evet Lütfü 2v1 atıyor yonkoularla spoilerini yiyen, Mihawk yakalanmış kapatmışlar spoilerini yiyen arkadaş olarak bana laf mı yapıyorsun xD
Olayların gelişimi ortada söyle bakalım ne olabilir de bu tartışma bitebilir anlat dinliyorum
Evet Lütfü 2v1 atıyor yonkoularla spoilerini yiyen, Mihawk yakalanmış kapatmışlar spoilerini yiyen arkadaş olarak bana laf mı yapıyorsun xD
Kim yedi o spoilarları yahu. Benim isteğim oydu olmadı.Evet Lütfü 2v1 atıyor yonkoularla spoilerini yiyen, Mihawk yakalanmış kapatmışlar spoilerini yiyen arkadaş olarak bana laf mı yapıyorsun xD
Olayların gelişimi ortada söyle bakalım ne olabilir de bu tartışma bitebilir anlat dinliyorum
Eğer shiryu meyveyi uyandırdıysa ve görünmezlik durumunda hiçbir şekilde fark edilemiyorsa tamamen hiç oluyorsa yakaladığı müsait bir anda tek atar.Garp ID artığına ölürse FT 100 yıl şeysi yeni odak noktam olacak
Mihawk’a yazık olur
Mihawk'ı gösterdi, Shanks gösterildi. Şimdi gelmiş başka bir bölümde bu iki farklı ortamdaki karakterler arasındaki rekabeti bitirecek bir bölüm diyor. Peki bu nasıl olabilir ? İmkanı var mı ? Görünürde yok.Kim yedi o spoilarları yahu. Benim isteğim oydu olmadı.
Mihawk konusunda bavulunu tasını tarayıp kaçıyor demiştim doğru çıktı.