Hocam yanlış anlamazsan en ufak bir şey tutturamazsan basıyorum engeli…Hocalarım ben bunu uydurdum. Fake olduğu da anlaşılsın diye de ingilizce amiral lobisine artı yazar yazmıştım.... Neyse tutar umarım..
Hocam yanlış anlamazsan en ufak bir şey tutturamazsan basıyorum engeli…Hocalarım ben bunu uydurdum. Fake olduğu da anlaşılsın diye de ingilizce amiral lobisine artı yazar yazmıştım.... Neyse tutar umarım..
Japon konsolosluğuna ulaşmaya çalışıyorum şu an@Integrale neredesin hocam ? Anca sen çözersin bu kaosu...
Garp bölümü geliyormuş ben uzuyorum usta Tiksav’ın yanınaDuyumlardan biri Garp'in arı kovanı adasını yerle bir ettiği Shiryu falan dahil tüm komutanlar yenilmiş, Teach adada yokmuş @II. Invictus
Spoiler tayfaya güven olmaz.Perşembe gününü bekleyeceğiz yapacak bir şey yok.Japon konsolosluğuna ulaşmaya çalışıyorum şu an
Sallayınca daha güzel şeyler söylüyorsun cavit, böyle devamÖyle salladım bir şeyler,hareket gelsin xd
Buradan olduğunu belli edersin sen, kesin çıkar. Oda bizi takip ediyor. Caponca korece çince mince bilen birilerine yazdırın. 3-5 tur atar devamlı kendini yeniler sen bile şaşırırsın.Ben de Twitter'da sahte isimle bir şeyler sallayacağım bundan sonra. Bakalım buraya kadar gelecek mi?
Ulen ne carrotmuş arkadaşRedon hala Carrot'la ilgili soruları cevaplayıp eğleniyor. Alçak adam.
Tiksav bilirdi şimdi ne olduğunu keşke big bang mahlasıyla spoiler salsa ortamlaraGarp bölümü geliyormuş ben uzuyorum usta Tiksav’ın yanına
Sen niye yan basıyon şimdi anlamadım. Spoiler de sadece Shanks Mihawk arasındaki tartışmalar bitecek dendi. Mihawk>Shanks de olabilir tam tersi de. Ama sanki sonucu biliyon da şimdiden itiraz etmek için alt yapı kuruyon gibi geldi.Mihawk'ı gösterdi, Shanks gösterildi. Şimdi gelmiş başka bir bölümde bu iki farklı ortamdaki karakterler arasındaki rekabeti bitirecek bir bölüm diyor. Peki bu nasıl olabilir ? İmkanı var mı ? Görünürde yok.
Mihawk ile ilgili söylediğin 10 şeyden 9'u yanlış çıktı Hasan bunu sen de biliyorsun xD
Redon hala Carrot'la ilgili soruları cevaplayıp eğleniyor. Alçak adam.
Yazdığımın itiraz ile ne alakası var ? Mümkün değil diyorum sen bana mümkün olma şeklini yaz bu iki farklı ortamdaki karakter arasındaki olay nasıl bitebilir yaz diyorum yazmıyorsun. Senin gibi her gelene uçsak Mihawk yakalandı, Buggy'nin adamı oldu falan derdikSen niye yan basıyon şimdi anlamadım. Spoiler de sadece Shanks Mihawk arasındaki tartışmalar bitecek dendi. Mihawk>Shanks de olabilir tam tersi de. Ama sanki sonucu biliyon da şimdiden itiraz etmek için alt yapı kuruyon gibi geldi.