La ben onları tanımadan önce de Garp'cıydım.Sen çakma Garpçısın xD sırf Wb ve Redteror karşıtlığından savunuyorsun
La ben onları tanımadan önce de Garp'cıydım.Sen çakma Garpçısın xD sırf Wb ve Redteror karşıtlığından savunuyorsun
Gümrükten bomba geçirme videolari izliyorum şu an
Sana da uçak bileti ayarlıyorum o halde...Söylentiler doğruysa bu bölüm One Piece'i okuduğum son sayım bile olabilir.
Garp'ın harcanması fikri, Oda gibi troll birisi için bile çok fazla.
25 yıldır gücünü görmeyi beklediğim, denizcilerin "Kahraman" lakabıyla andığı,Roger'la,Xebec ve diğer birçok önemli korsanı yenmiş yaşayan efsanesinin bir bölümle harcanmasını kabuk edemem!
Uzun zamandır böyle yanlama görmemiştimLa ben onları tanımadan önce de Garp'cıydım.
Vay be. Benim gibi Garp'çıya yapılır mı bu.Uzun zamandır böyle yanlama görmemiştim
Sanji=Zoro demedim diye üzerime çok oynuyorsun,Carpe bak xdSallayınca daha güzel şeyler söylüyorsun cavit, böyle devam
Buradan olduğunu belli edersin sen, kesin çıkar. Oda bizi takip ediyor. Caponca korece çince mince bilen birilerine yazdırın. 3-5 tur atar devamlı kendini yeniler sen bile şaşırırsın.
Ulen ne carrotmuş arkadaş
Redin üyeliği siteden eski laLa ben onları tanımadan önce de Garp'cıydım.
Sen de eski Garp fanı değilmişsin gibi rol yapmaUzun zamandır böyle yanlama görmemiştim
Tüh Sakazuki reis yazmasaydın inanmıştım xDShanks is a sword member. Sakazuki Reis is the leader...
Yanlış anlaşılma olmuş.Ekledim listeye...Vay be. Benim gibi Garp'çıya yapılır mı bu.