Bb İd'ye girecek dedik girmedi, Mihawk girecek dedik girmedi. Şimdi sıra Weevil'da. Kişiler farklı olsa da İd'ye girme düşüncesi sabit. Biri mutlaka o İd'ye girip pembenin en karizma halı Flamingo'muzu çıkaracak arkadaş
Fuji tek başına Big Mom'u meteorla beraber yerin 100 kat dibine gömerdi.. Forumdaki Amiraler haterlığından dolayı kimse gerçeği kabullenmek istemiyor..Dış sesin Sakazuki ve Kuzan için Yonko yenebilecek güçte dediğine dair söylentiler var. Umarım gerçektir.
Adam 1 telefon ve 1 senet ile Yonko seviyesi oluşum kurdu? Mingo'yu; Getir veya Banabi ile kıyaslamak lazım, aynı sektörde rakipler.Croco dışarda dolaşıyor da, yaptığı icraat yok ki, adamın 2 yılı Yonkolardan ve denizcilerden saklanmakla geçmiş, ödülünün en az 1 milyarı kancadaki altından bakın yazıyorum buraya, eli kulağındadır açıklanır.
Dof ''Kaido'' adını duyunca altına pisleyen adam. Tsuru'nun gemiyi görünce tırsıp tüm tayfasıyla beraber kaçan adamı gidip de WB'ye meydan okumuş biriyle kıyaslıyorlar...Cidden Croco ve Mingo kıyaslıyorlar.
Adam 1 telefon ve 1 senet ile Yonko seviyesi oluşum kurdu? Mingo'yu; Getir veya Banabi ile kıyaslamak lazım, aynı sektörde rakipler.
Kurdu diyorsun ama adam çaycılık yapıyor, ona ne diyeceksin ? Kurduğu oluşumdaki en az ödül kendisinin + Mihawk ne dese tamam abi diyor, Mihawk ben Yonko olmak istemiyorum, Buggy olsun diyor, Croco tamam abi diyor, sen istemiyorsan o zaman ben Yonko olacam diyemiyor. Croconun OP evreninde hiçbir ağırlığı yok, kimse umursamıyor, bak Dof'a adamı hapse attılar hala öldürmeye çalışıyorlar, hücreye koyuyorlar ki başına iş gelmesin. İçerden bir cümle söylese dünya yıkılacak. Dof'un dilinden dökülen bir sözcük > CrocoCidden Croco ve Mingo kıyaslıyorlar.
Adam 1 telefon ve 1 senet ile Yonko seviyesi oluşum kurdu? Mingo'yu; Getir veya Banabi ile kıyaslamak lazım, aynı sektörde rakipler.
Dof'un ödülü 2.5m raad olun..Dof'un ödül iki altı olacaksa hapisten çıkmasın hiç