Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski Yonkoları öldürenler 3 milyar ödül alırken, Amirale savaş kaybeden 3.3 milyar alıyor. Buradan bile Amiral > Yonko kanıtlandı. :D:at:
Luffy Kaido'yu tek başına almış sayılır mı diye konu açıldı bu forumda ve sayılmaz çünkü aşiret daldı adama diyenler tahmin et hangi lobilere mensup. Eskileri indirenler bile tam olarak bir imparator etmiyor. Genç ve görece tecrübesiz oldukları için ödüllerinin az verilmesi normal. Aokiji amirale kaybettiği için almadı o ödülü sen işin goygoyundan amirale pay çıkartıyorsun tabi ama ciddiye alabilecek arkadaşlar çıkabilir. Mevcut gücü ve hükümetin bildiği bazı bilgilere vakıf olmasının üzerine Karasakal ile münasebeti belirleyici.

Şimdi ben buradan Karasakal ile münasebeti adamın ödülünü zıplatmış 3.M'ye, yani imparatora yakın durmak ödülü tavan yaptırıyor desem ve İmparator > Amiral desem yeridir :oleyo2:
 
Fark edeniniz oldumu bilmiyorum ama her bölüm spoilerında veya öngörüsünde Carrot'ın bölümde olmayacağına dair ibarelere yer veriyorlar.

Millet Carrot'tan ne kadar nefret ettiyse artık spoilercılar bile mutlaka her bölümde "Carrot bu bölümde gözükmeyecek" diyorlar.
 
Son düzenleme:
bizimkiler oldu size yonkou dimi. daha ne adası ne prenses kurtarması :D şuan itibariyle bir adaya giripte bu tayfa bir direniş ile karşılaşırsa ben oda nın ... diyorum. tek istisnası karasakal ın baskın yapması yada bizimkilerin filoda sıkıntılar olması ve barto ya yada balıkadam adasına gitmesi felan . onun dışında luffy ye çizik atacak adam artık yok. yonkou seviyesinde darbe alması lazım. artık kendisi kral haki ile kaplayabiliyor bir zahmet artık eskiyi geride bıraksın oda sensei. shanks gibi bir adam lazım luffy için. artık çıta yükselsin biraz.
bu arada caribo nun bahsettiği adamı bilmiyoruz değil mi ? tam detaylı okumadım önceki bölümleri. platon ve poseydondan bahsettiği adam kim? onunla ilgili bir gelişme olabilir yada son harita parçası için yanık yüzlü adamı kesin tesadüfü olarak bulabilirler. kuzan diyenler var galiba?
ama ben karasakal ın aradan çıkarılmasını istiyorum. denizcilerleki savaştaki gibi sonradan gelip ortalığı dağıtmasın. saçma sapan uzatmalar yapmasın oda. karasakal ın fişini çeksin artık. hala işlenecek dünya kadar şey var. bazıları raftel bulunmadan söz konusu bile değil. böyle giderse biz emekli oluruz oda olamaz :D
 
Dış sesin Sakazuki ve Kuzan için Yonko yenebilecek güçte dediğine dair söylentiler var. Umarım gerçektir. :at:
ciddi bir biçimde haki kullanıcısı olmaları gerekiyor. yonkou gücü demek kral hakisinde ustalaşmak demek. bu yoksa sadece meyve gücüyle imkansız. bu ikisinde de var yada yok ki bence var. gene de yonkou seviyesi olamazlar. öyle olsaydı yankou diye bir tabir saçma olurdu. korsanlar çağı başlamadan biterdi.
 
Aokiji 3.3 milyar mı.

Bu gibi mesajlar artık amiralin de Mihawkın da yonkou dediğimiz adamlarla denk güçlere ulaştığı anlamına geliyor bence.

Artık üst ligde herkes herkese yürüyebilir. Sürprizlere açık olalım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık