Ağzından bal damlıyor.denizcilerden ayrılanlara kuzan ve savaş lordlarında olduğu gibi özellikle daha fazla ödül koyuluyor. güçlerini yansıtmıyor ödülleri bence, çok şey biliyorlar ve bu yüzden denizciler için tehlikeliler.
Ağzından bal damlıyor.denizcilerden ayrılanlara kuzan ve savaş lordlarında olduğu gibi özellikle daha fazla ödül koyuluyor. güçlerini yansıtmıyor ödülleri bence, çok şey biliyorlar ve bu yüzden denizciler için tehlikeliler.
Lordların yerini Vegapunk'ın robotları dolduruyorken Amiral için dışarıdan adam buluyorlar. Bu bile Amiral koltuğunu özetliyor. Eski üçlü eski Yonkolara denk. Teach ve Luffy bile yeni yeni o seviyeye geliyor.Adam Jozu indirdi, Big Mom'un Wano'da nakavt ettiği adam P1 sadece. Aokiji'ye 5 milyar verseler bile bir şey değizmez size bu saatten sonra gerçi yav. Forum lobi atışmasına döndü zaten sadece, ama arada bizim de yüzümüz gülsün carpe çok bencil olmayin.
Croco koramiralden kaçmış anlık @Millennium Wizard
Çok güzel detay.Teach korkak felan ama Rayleigh kizaru tutarken gülüp eğleniyordu Teach gidince yenilirdim diye eklemeyi unutmadı.
Aramaki ve Shanks vakasını nasıl açıklayacaksın peki?Kuzan reis Mihawk gibi 2. veya 3. adam da değil. Buna rağmen 3.3 ödül mükemmel. Luffy'yi geçmesi ile Amiral > Yonko netleşti gibi.
Shanks'ın zirve hakisi bile yıkamadı adamı. Sadece tepkileri rezildi. Zaten Aramaki > Shanks demiyorum. Biri düşük seviye top tier, diğeri ise orta. Aynısını Teach için de düşünüyorum. Teach >= Shanks derdim ama Shanks öndeymiş şu an. Teach de düşük seviye bir top tier şu an.Aramaki ve Shanks vakasını nasıl açıklayacaksın peki?
Olum komik olma lan. Shanks'ın zirve hakisi yıkamadı adamı ne demek ? Kral hakiye amiral bayılıyorsa sizinkiler kapatsın dükkanı gitsin zaten. Olmayacak bir şeyi söyleyip istediğin tarafa + istemediğin tarafa - yazmak da algının hangi boyutu ?Shanks'ın zirve hakisi bile yıkamadı adamı. Sadece tepkileri rezildi. Zaten Aramaki > Shanks demiyorum. Biri düşük seviye top tier, diğeri ise orta. Aynısını Teach için de düşünüyorum. Teach >= Shanks derdim ama Shanks öndeymiş şu an. Teach de düşük seviye bir top tier şu an.
shanks'ın Kilometre öteden yolladığı kral hakisine Aramaki'nin bayılmaması harbiden kral haraket.Ben tek yer bekliyordum adam zor da olsa ayakta kalmayı başarmış.Helal olsun aramakiyeShanks'ın zirve hakisi bile yıkamadı adamı. Sadece tepkileri rezildi. Zaten Aramaki > Shanks demiyorum. Biri düşük seviye top tier, diğeri ise orta. Aynısını Teach için de düşünüyorum. Teach >= Shanks derdim ama Shanks öndeymiş şu an. Teach de düşük seviye bir top tier şu an.