Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy, Buggy ve Hasır Şapka tayfası hariç ödüller güç sıralaması bence. Özellikle bu yeni konan son ödüller. Shichibukailer ve Yonkou ödülleri. Aokiji ödülü.
 
Yonko ödülü verilmiş zaten, Yonko gücünde olduğu netleşti. Ama bence 3.9-4 ederdi. Kılıç üyesi olabilir o yüzden fazla verilmemiş olabilir.
Reis kısılmış ödül 3.3 mü yani ? Ne diyecek ödül avcıları " Aaa Kuzan'ın ödülü 3.3 verilmiş, 3.5 verilseydi gider yakalardık ama bu fiyata değmez." mı diyecek ?
O seviyedeki kişilerin birbirlerine yakın oldukları zaten belli değil miydi ?
Kılıç timi denizcilerin bile bilmediği gizli bir tim değil miydi ?
Şöyle düşün. 0'dan 3.3m beri ödüle geliyor. Shichiler gibi eski korsan değil ve icraat yok. Sonuçta adam denizciydi. Bu direk gücüne verilen bir ödül. 4 falan olsa zaten zirve derdik adama
Kuzan'ın yonko gücünde olduğu kesinleşti.
Savaş lordları da güce göre ödül aldı zaten. Hancock, ödülünü yirmi katına çıkaracak ne icraat yaptı ki ? Denizciler, yıllarca ortak oldukları kişilerin güçlerini biliyorlar ve ona göre ödül veriyorlar.
Kuzan denizciler için tehdit değilmiş gibi yazmışsın ama Kuzan'ın bacağını koparan kişi Denizci filo amirali... Adamın alınacak bir intikamı var, ki bunun gazıyla gidip İmparator Tiç'le ortak olmuş. Bundan büyük tehtid mi olur ?
Adam Jozu indirdi, Big Mom'un Wano'da nakavt ettiği adam P1 sadece. Aokiji'ye 5 milyar verseler bile bir şey değizmez size bu saatten sonra gerçi yav. Forum lobi atışmasına döndü zaten sadece, ama arada bizim de yüzümüz gülsün carpe çok bencil olmayin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık