Denk çizilmedi Kizaru ve Akainu Marineford'da daha üstündü.Beyazbıyıkı hiç sevmem ama ben bile bu kadar gömemem. Denk çizildi demek
Denk çizilmedi Kizaru ve Akainu Marineford'da daha üstündü.Beyazbıyıkı hiç sevmem ama ben bile bu kadar gömemem. Denk çizildi demek
Yav he he!Denk çizilmedi Kizaru ve Akainu Marineford'da daha üstündü.
Yine başladın hikayeye...Yav Kaido vs Oden olayı. Bu evrende arkadan dalsa Caribou bile yonko olur. Şu denklemleri öğrenemediniz.
O kadar da zar zor indirmediler aslında. Akainu harici hasar alan yok amirallerden, o da zaten kalkıp devam etti gayet savaşa sonrasında. WB o haliyle net üstün çizildi denilemez ki normal olanda bu zaten adam yaşlı ve hasta. Akainu'da işini bitirebilirdi, verdiği hasardan sonra zaten kurşunlanarak öldü WB o derece ciddiydi durumu.Yo, hepsi saldırdı adama. Akainu dövüştü ve yenildi. Ayağı çukurda yonkouyu bile zar zor indirdiler. Tek yonko filosuna karşı bütün denizciler, amiraller, lordlar vs toplandı, olan buydu. Shanksı görünce frene asıldı zaten akainu. Bennu beckumanu diyen gevşek reisi de haydi trollüğüne bırakalım, saymayalım
Al Kizaru, Wb vs'si. Kim kime üstün?Size çok orijinal cevaplarla geleyim.
Yav he he!
Yine başladın hikayeye...
Gerçi @RedTeroR savunsun la beyazbıyıkı, hiç içimden gelmiyor.
Wb onca kan kaybına, yarasına rağmen istediğini alıp Luffy’yi kurtarmış diye yorumladımAl Kizaru, Wb vs'si. Kim kime üstün?
Carpe ile bıyıklıyı tartışıp yav he he yemek mi? Paralel evren mübarek.Size çok orijinal cevaplarla geleyim.
Yav he he!
Yine başladın hikayeye...
Gerçi @RedTeroR savunsun la beyazbıyıkı, hiç içimden gelmiyor.
Tribe sokacaksınız beni. Ace’e de neresi olduğunu bilirsin sen kısımlarında biraz ısındım zaten yanlışlıkla onu da savunurum diye korkmuyor değilim.Carpe ile bıyıklıyı tartışıp yav he he yemek mi? Paralel evren mübarek.
Ne çıkarsa al yarısını derdim ama Brannew salak, o yüzden kesin konuşamıyorum.Kuzan adamların içinde pişmiş tüm pisliklerini sırlarını biliyor. Kellesine yüksek ödül koymaları doğal adam şu an vatan hainliği yapıyor resmen.