Ne var bunda Punk Hazard mi atalim illa?Reis ne jozusundan bahsediyoruz ya? Bigmomı jozu üzerinden mi eziyorsun?
Ne var bunda Punk Hazard mi atalim illa?Reis ne jozusundan bahsediyoruz ya? Bigmomı jozu üzerinden mi eziyorsun?
İki yıl önce on gün savaşmışlar ve burada fırsat bulan indirmiş. On gün savaşan adamlar birbiri pekala eder ama Akainunun talih yanında olmuş işte bir anlık. Zaten onda da sağlam yaralar görünüyor.Mevzu güçlü olup olmaması değil. Kısaca 2 yıl önce sakat olmayan hali bile Akainu etmezken şu anda hiç etmez diyorum.
Fırsat bulan değil güçlü olan indirmiş ve filo amirali olmuş. Bana göre Akainu potansiyel olarak da bir tık öndedir.İki yıl önce on gün savaşmışlar ve burada fırsat bulan indirmiş. On gün savaşan adamlar birbiri pekala eder ama Akainunun talih yanında olmuş işte bir anlık. Zaten onda da sağlam yaralar görünüyor.
Kuzanın uzuv kaybı ise meyveyle dengelenebildiği için çok da önemi yok. Anca sağlam bir karşıt meyve gücü veya Teach vs adama sıkıntı çıkarabilir işte o noktada.
Kuzan da çok rahat gelişir yani o dövüşten sonra, illa geri kalmasını gerektirecek bir durum yok. Meyvede de gelişir, hakide de. En fazla ısı gücü olanlara bir avantaj verebilir işte bu durumu.
Buna hiç mi hiç katılmıyorum. On gün, bu şiddette dövüşen adamlar arasında ciddiyi geç, bir güç farkından bahsedilmesini abes buluyorum. Kuzan da dikkatsizlik falan diye söylüyordu zaten. Yani Akainu ve Kuzan arasında bariz bir güçlülük zayıflık durumundan bahsedilemez o zamanlar için.Fırsat bulan değil güçlü olan indirmiş ve filo amirali olmuş. Bana göre Akainu potansiyel olarak da bir tık öndedir.
Reis Amiral = Yonko işte. Büyüktür işini katma. En temizi isim isim değerlendirmek.Kuzan reis Mihawk gibi 2. veya 3. adam da değil. Buna rağmen 3.3 ödül mükemmel. Luffy'yi geçmesi ile Amiral > Yonko netleşti gibi.
3.3 milyar verilen adam Yonko gücünde değil diyen çıkmaz umarım. Şimdi son sayfaları okuyayım bakalım.Reis Amiral = Yonko işte. Büyüktür işini katma. En temizi isim isim değerlendirmek.
Yeni yonko mu eski yonkou mu bu dediğin? Cevabına göre neyin geleceğini biliyor olmalısınReis Amiral = Yonko işte. Büyüktür işini katma. En temizi isim isim değerlendirmek.
Eski Yonko'nun yüksek olması kariyer uzunluğundan, aksiyon yaptıkça Teach de artıyor yoksa. Bu arada @Feitan in attığına göre adam spo vermiyormuş artık yani fake çıktı boşa sevindik yine.Yeni yonko mu eski yonkou mu bu dediğin? Cevabına göre neyin geleceğini biliyor olmalısın