Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim imparator seviyesi olarak gördüğüm 4 kişi var, wb, kaido, bm, shanks.
diğerleri henüz imparator havası vermiyor. buggy imparator oldu diye, buggy'den güçlü herkes imparator seviyesi diyemem aynı şekilde ödüllerde de 3 milyarı geçene imparator demek doğru gelmiyor.
Hacım iyi de senin gördüğünden bize ne ben mangaya bakarım.

Eyvallah ama bence Aokiji iki altı alsa asıl o mantıksız olurdu, onu Swords'a bağlarsa X Drake gibi belki mantıklı olabilirdi. Şu saatten sonra kuzan ve saka rahat yonko eder benim için forumda bunun tartışmalarına girmeyeceğim ama yorucu oluyor :d
Kuzan etmez. Akainu filo amirali olarak edebilir. İki yıl önceki halinden daha güçlüdür şu an.

İkisi de etmez. Tabi eskileri hesaba katıyorsak. Kuzan ve kızıl köpek arasında da çok fark yok. Aynı sayılırlar.
Filo amiralliği mevkisi boş sembolik bir şey değildir Akainu da hem MF'de hem de MF sonrası ölümcül dövüşlere girip ayakta kaldıktan sonra aynı gücünde kalmaz. Güçlenmiş olduğunu düşünerek bunu diyorum. Ha güçlenmemişse ederi az çok belli oldu bir Mihawk etmiyormuş der geçeriz.

Filo amiralliği mevkisi boş sembolik bir şey değildir Akainu da hem MF'de hem de MF sonrası ölümcül dövüşlere girip ayakta kaldıktan sonra aynı gücünde kalmaz. Güçlenmiş olduğunu düşünerek bunu diyorum. Ha güçlenmemişse ederi az çok belli oldu bir Mihawk etmiyormuş der geçeriz.
Kuzan da güçlenmiştir. Yaş çok önemli değil gerçi benim için ama Kuzan daha genç aynı zamanda. Ayağını da meyveyle halletmiş görünüyor. Belki ayak işini sıkıntıya sokacak güçler sıkıntı verebilir adama ama Akainu ile aynı seviyenin adamıdır.

Kuzan da güçlenmiştir. Yaş çok önemli değil gerçi benim için ama Kuzan daha genç aynı zamanda. Ayağını da meyveyle halletmiş görünüyor. Belki ayak işini sıkıntıya sokacak güçler sıkıntı verebilir adama ama Akainu ile aynı seviyenin adamıdır.
Yenilip sakat kalmış adamın güçleneceğini sanmam. Kuzan zirvesini o savaşta gördü bence. Akainu'nun önü açık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık