2 yıl önce Akainu'ye yakın denilebilirdi ama savaşı kaybettikten sonra o iş yaş artık. Uzuv kaybı mutlaka güçten düşürmüştür.Kuzan da güçlenmiştir. Yaş çok önemli değil gerçi benim için ama Kuzan daha genç aynı zamanda. Ayağını da meyveyle halletmiş görünüyor. Belki ayak işini sıkıntıya sokacak güçler sıkıntı verebilir adama ama Akainu ile aynı seviyenin adamıdır.
Don Kreig'e karşı geri vites yapan Mihawk kadar güçlensin yeter.Aokiji'nin seneler önce MF'de indirdiği adam Jozu. Big Mom seneler sonra P1 aldı anca. Güçlenmeye ihtiyaci olan Aokiji mi?
Buna katılamayacağım Datte, Kuzan da aynen gelişir yani hiçbir engeli yok hakidir meyvedir gelişme noktasında. Ayak işini de meyve gücüyle dengelemiş duruyor.Yenilip sakat kalmış adamın güçleneceğini sanmam. Kuzan zirvesini o savaşta gördü bence. Akainu'nun önü açık.
Değildi.Ikisinin Mf performansı Big Mom'dan iyiydi. @Sir Crocodile ın deyimiyle hikaye yazmaya devam edin. Zaman bizi haklı çıkaracak. Bunlar ilk sinyalleri
Adam Jozu indirdi, Big Mom'un Wano'da nakavt ettiği adam P1 sadece. Aokiji'ye 5 milyar verseler bile bir şey değizmez size bu saatten sonra gerçi yav. Forum lobi atışmasına döndü zaten sadece, ama arada bizim de yüzümüz gülsün carpe çok bencil olmayin.Buna katılamayacağım Datte, Kuzan da aynen gelişir yani hiçbir engeli yok hakidir meyvedir gelişme noktasında. Ayak işini de meyve gücüyle dengelemiş duruyor.
Değildi.
Bir de bunlara sor. Yok öyle dünya.2 yıl önce Akainu'ye yakın denilebilirdi ama savaşı kaybettikten sonra o iş yaş artık. Uzuv kaybı mutlaka güçten düşürmüştür.
Reis ne jozusundan bahsediyoruz ya? Bigmomı jozu üzerinden mi eziyorsun?Adam Jozu indirdi, Big Mom'un Wano'da nakavt ettiği adam P1 sadece. Aokiji'ye 5 milyar verseler bile bir şey değizmez size bu saatten sonra gerçi yav. Forum lobi atışmasına döndü zaten sadece, ama arada bizim de yüzümüz gülsün carpe çok bencil olmayin.
Ne var bunda Punk Hazard mi atalim illa?Reis ne jozusundan bahsediyoruz ya? Bigmomı jozu üzerinden mi eziyorsun?
Mevzu güçlü olup olmaması değil. Kısaca 2 yıl önce sakat olmayan hali bile Akainu etmezken şu anda hiç etmez diyorum.Bir de bunlara sor. Yok öyle dünya.
Hatta göz kaybedenlerden de koyarız da kılıççılarla uğraştırma beni