bizimkiler oldu size yonkou dimi. daha ne adası ne prenses kurtarması
şuan itibariyle bir adaya giripte bu tayfa bir direniş ile karşılaşırsa ben oda nın ... diyorum. tek istisnası karasakal ın baskın yapması yada bizimkilerin filoda sıkıntılar olması ve barto ya yada balıkadam adasına gitmesi felan . onun dışında luffy ye çizik atacak adam artık yok. yonkou seviyesinde darbe alması lazım. artık kendisi kral haki ile kaplayabiliyor bir zahmet artık eskiyi geride bıraksın oda sensei. shanks gibi bir adam lazım luffy için. artık çıta yükselsin biraz.
bu arada caribo nun bahsettiği adamı bilmiyoruz değil mi ? tam detaylı okumadım önceki bölümleri. platon ve poseydondan bahsettiği adam kim? onunla ilgili bir gelişme olabilir yada son harita parçası için yanık yüzlü adamı kesin tesadüfü olarak bulabilirler. kuzan diyenler var galiba?
ama ben karasakal ın aradan çıkarılmasını istiyorum. denizcilerleki savaştaki gibi sonradan gelip ortalığı dağıtmasın. saçma sapan uzatmalar yapmasın oda. karasakal ın fişini çeksin artık. hala işlenecek dünya kadar şey var. bazıları raftel bulunmadan söz konusu bile değil. böyle giderse biz emekli oluruz oda olamaz