Her seferinde daha iğrenç bir şey bulacaksın değil mi? Yeter karakterden soğudumhahahaha
Haklı olabilirsin elbette ama ben bu meyvenin Hancock ile özdeşleştiğini düşünüyorum. Yüzlerce bölüm sonra karakteri ilk defa düzgün bir şekilde gösterip ardından farklılaştırmak, güçlendirme uğruna da olsa pek iyi bir seçim olmaz. Hâlâ meyvenin çalınmamış olmasına dair ümidimi koruyorum o yüzden. Ek olarak şöyle bir şey var, başına 1.6 milyar ödül konmasının ardından gücünün azalacağını sanmıyorum. Zaman ne getirecek bilinmiyor maalesef.Belki de Hancock'u güçlendirmeyi düşünüyor. Daha sağlam bir meyve verebilir.
Soğuyacak ne var sevdiğimiz karakterleri biraz da eleştirerek dalga geçiyor, gülüp eğleniyoruz fena mı?Her seferinde daha iğrenç bir şey bulacaksın değil mi? Yeter karakterden soğudum
Yok yok güzel böyle devam gündemdeki diğer karakterlere de böyle yaklaşırsan memnuniyet duyarım hattaSoğuyacak ne var sevdiğimiz karakterleri biraz da eleştirerek dalga geçiyor, gülüp eğleniyoruz fena mı?
herkes aşık oluyor işte erkekler hancokun köpeği oluyorHancock'un gücünün öyle bir işlevi mi vardı ?
Yediğim cezaya da konu olan, sevmediğim 3 karakter var. Avatar olarak kullandığım Vivi, Banner olarak kullandığım Kid ve askeri olduğunu iddia ettiğim Momonosuke.Yok yok güzel böyle devam gündemdeki diğer karakterlere de böyle yaklaşırsan memnuniyet duyarım hatta