Bende onu anlamaya calisiyorum. Sehvet gerektiren meyveyi nasil kullanacak ne yapacakNe tanrı vadisi kaldı, ne xebec kaldı. Redline aslında taşa dönmüş dev bir yılanmış. Onu çözecek demekle aynı olasılıkta bir teori.
Bende onu anlamaya calisiyorum. Sehvet gerektiren meyveyi nasil kullanacak ne yapacakNe tanrı vadisi kaldı, ne xebec kaldı. Redline aslında taşa dönmüş dev bir yılanmış. Onu çözecek demekle aynı olasılıkta bir teori.
Shichibukailer her geçen bölüm daha çok değerleniyor...Yobko lobisine büyüğünden bir eksi yazdi.
İşte vizyon bana birini hatırlattı BB ...Kid Shanks'ı peşliyor, BB ise Ray'i görünce uzuyor.
Direkt bile isteye Yonko kafası hedefleyen çok az karakter var zaten. Kid Yonko olsa yürek seviyesini arttırırdı bu leş grubun.Kid Shanks'ı peşliyor, BB ise Ray'i görünce uzuyor.
Operasyon yemişlerde sansürlemişler gibiZamanında öğrenmedik video düzenlemeyi, bu kadar oldu
Ohooo beğenmiyorsanız kendiniz yapın kardeşim İş bilmeden iş yapmaya çalışınca böyle oluyorOperasyon yemişlerde sansürlemişler gibi