Bu meyvesini çalma durumu doğruysa, Karasakal'ın tipini değiştirmez umarım...
Beğenmemezlik değil ya Hele Burges kese kağıdı geçirilmiş haliyle oluncaOhooo beğenmiyorsanız kendiniz yapın kardeşim İş bilmeden iş yapmaya çalışınca böyle oluyor
Kimsenin dış görünüşüne laf edecek değilim, Karasakal'ı da kişilik olarak yakıştıramıyorum Hancock'a ama Burgess'in normal bir fotosu yoktu, hep gülüyordu fotoğraflarda ve Allah affetsin, gülmek de yakışmıyor hiç Burgess'e. Ben de kese kağıtlı fotoğrafını koydum.Beğenmemezlik değil ya Hele Burges kese kağıdı geçirilmiş haliyle olunca
Cenabet Koby.
Niye operasyon yediklerini sormadımKimsenin dış görünüşüne laf edecek değilim, Karasakal'ı da kişilik olarak yakıştıramıyorum Hancock'a ama Burgess'in normal bir fotosu yoktu, hep gülüyordu fotoğraflarda ve Allah affetsin, gülmek de yakışmıyor hiç Burgess'e. Ben de kese kağıtlı fotoğrafını koydum.
Weevila rahat 2 milyar üstü yazar Oda. Hype verir. Büyük hata olur ama yapar.Anlaşılan her lordun temizinden 1 milyarlık balon ödülü olacak. İyice bokunu çıkarmasa bari.
Kimsenin dış görünüşüne laf edecek değilim, Karasakal'ı da kişilik olarak yakıştıramıyorum Hancock'a ama Burgess'in normal bir fotosu yoktu, hep gülüyordu fotoğraflarda ve Allah affetsin, gülmek de yakışmıyor hiç Burgess'e. Ben de kese kağıtlı fotoğrafını koydum.