Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki de Hancock'u güçlendirmeyi düşünüyor. Daha sağlam bir meyve verebilir.
Haklı olabilirsin elbette ama ben bu meyvenin Hancock ile özdeşleştiğini düşünüyorum. Yüzlerce bölüm sonra karakteri ilk defa düzgün bir şekilde gösterip ardından farklılaştırmak, güçlendirme uğruna da olsa pek iyi bir seçim olmaz. Hâlâ meyvenin çalınmamış olmasına dair ümidimi koruyorum o yüzden. Ek olarak şöyle bir şey var, başına 1.6 milyar ödül konmasının ardından gücünün azalacağını sanmıyorum. Zaman ne getirecek bilinmiyor maalesef.
 
Yok yok güzel böyle devam :hhh: gündemdeki diğer karakterlere de böyle yaklaşırsan memnuniyet duyarım hatta :ehe:
Yediğim cezaya da konu olan, sevmediğim 3 karakter var. Avatar olarak kullandığım Vivi, Banner olarak kullandığım Kid ve askeri olduğunu iddia ettiğim Momonosuke.
Diğer tüm karakterleri az ya da çok seviyorum ama şu zamana kadar dalga geçmediğim karakter yok. Geçmiş mesajlarımda Garp'a ve Roger'a bile sallamışımdır illa ki. Seriyi ciddiye alan, karakterleri ne olursa olsun savunan olan biri değilim sonuçta :)

Misal, daha geçen gün ana karakter Nika'ya salça olma teşebbüsünde bulundum.
 
Bir hafta alakasız bir şey yapıp sonraki hafta o mevzuyu geçiştiriveriyor Oda; şimdi de bunu öğrendi adam. Coby'den ekmek çıkar mı bu Kara Sakal'a. Luffy ile kitabe pazarlığı belki? Karşı karşıya gelseler zaten film kopar orda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 51)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık