Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen repliği hatırlamıyorum da ikiniz kurtardınız diyerek bize orada gizemde bırakabilirdi. Ben de samanlıkta iğne arıyorum. Birde Op'ta yani ne saçma. :oleyo2:


Mümkünse Law'ın adı hiç geçmesin ya. Bölümün adı Coby'nin davası olunca bana anca zararı olur. sjhjsh :dd.d
Yav Coby'e o olayda sivileri kurtaran kahramansın diyor sadece. Karasakalın umrunda değil siviller. Law da olayın tasarlayıcısı deniyor. Yani BB ile ittifak yapmış olabilir ya da farkli bir durum.
 
@Ölüm Cerrahı Teach + Coby + Law vs Wang olmuş buyük ihtimal. Bir diğer olasılık Law + Wang vs Bb + Coby
Wang ve Teach Law’u Buggy gibi araya almışlar basmışlar tokadı sonra vur şuna bir tane diye Koby’nin önüne atmışlar Koby vurup kahraman olmuş. :) Wang ve Teach malları toplarken olayın beyni diye bütün suçu adama atmışlar o planladı diye vermişler etrafa posteri.Sonuç olarak Law Buggy gibi ünlü olup shichibukai olmuş.Böylece hasırşapkaların masasında çay içebilme hakkı kazanmış.
 
Coby için Sakazuki'nin bir hamle yapacağını düşünmüyorum.Sakazuki,Kizaru dışında kimse için savaş başlatmaz bence.Coby'i kurtarmak yine bize kaldı bence.

Bir ihtimal Garp olaya dahil olur mu diye düşünmüyor değilim.Sonuçta Garp ile Coby arasında sandığımızdan çok daha güçlü bir ilişki olabilir.Ama sonrasında One Piece'in yazarının Oda olduğunu düşününce Oda'nın Garp'ı çok kötü bir şekilde harcayacağını düşünüyorum.Kimler kimler harcandı bu seride.Sırf bu yüzden Garp'ın olaya dahil olmasını hiç istemiyorum açıkçası.

Bakalım ne olacak?
 
Wang Zi'nin yamyam, Coby'nin de bir yem olduğuna inanmak istiyorum. Başka türlü bir yardımı aklım almıyor. Coby dediğin adam sağlam bir adamın osuruğuyla h. haki yemişçesine ağzından köpükler saçarak bayılacak birisi la. Hay parmakların Japon yapıştırıcısıyla birbirine yapışaydı da şunu çizemeyeydin Soda.
 
Yardım kısmını "helped" diye tırnak içine alarak yazmışlar. Denizcilerin ya da haberi yapanların yanlış anlaması, sıkması olabilir durum.
Denizcilerin sıkması saçma olmaz mı ? Öyle olsa dolaylı yoldan Teach'in yükselişini sağlamış oluyorlar ki halk tarafından bakarsak hükümetin itibarını zedeleyecek bir olay olur bu.Yanlış anlamaları daha olası gibi ama bununda hikayeye ne katkısı olur bilemedim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 104)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık