Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle beklenmedik karşılaşmalar güzel oluyor ama. Kim derdi ki Bb ve Rayli karşılaşacak. Harika olmuş bence. Bir de Garp'la Bb karşılaşıp Garp ruhunu teslim ederse harika olur. Gerçi bu gidişle teslim edilecek bir ruh varsa o Bb'nin ruhu olur ama olsun sfahsfs.
Garp’ı eleştirsem de güç olarak hakkını vermek lazım o da kaçırtırdı herhalde.Rayleigh ortaya çıkınca bana bırakın demişti o kadar güveniyor kendine yaşlı hali en az Ray etmezse ayıp olur.Roger dengi etmez ama ortağından da güçlüdür o kadar değil.
 
Bir efsane nasıl Coby gibi veledin yardımıyla yenilebilir.Coby gerçek hayatta mahalledeki kavga görünce ruhunu veren süt çocuklarından biridir.Düşünsene böyle birinin yardımıyla Mike Tyson'u dövüyorsun.Ne kadar inandırıcı değil mi ?

Neyse bu kestane yanık izli eleman olabilir mi acaba...
Bu arada Koby'nin gücünü gördük mü, biliyor muyuz?

Ne adamlar, ne güçler çıkıyor
 
Yav Coby'e o olayda sivileri kurtaran kahramansın diyor sadece. Karasakalın umrunda değil siviller. Law da olayın tasarlayıcısı deniyor. Yani BB ile ittifak yapmış olabilir ya da farkli bir durum.
Umurunda değildir, hem fikiriz. Coby sivilleri kurtarırken, Wang'ın yenilgisinde Karasakal'ın bir çıkarı vardır sonucu çıkarırız. Yav nereden çıktı durduk yere Karasakal ya. Her taşın altından çıkıyor, Luffy'nin demesi gibi. sjhsjh :dd.d
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık