Bu Vegapunk ya aksiyon meraklısı yada robot fetişi olduğu için robot yapıyor insan bunları yapana kadar atom bonbasını falan bulurduGözlerinden lazer fışkırtan robot var ama en ufak bir hava gücü ya da ona dair bir bilgi dahi yok. Sal on tane zeplini, hava bombardımanı ile ortada ada mada kalmaz. Mis gibi... Ama yok Oda beyin mecha fetişi her şeyin ötesinde.
Allah nasip etmesin burda kalmış 3yıl adam hızlı geçmek için Kaido'nun tayfaya ne olduğunu bile açıklamadı bide bunlarla uğraşamayızÇıkan robotlardan sonra seriden beklenilen. Oda'da eksik kalmaz.
Adam op den sonra robot serisi falan çıkaracağım demişti vakti zamanında. Baktı op yi bitiremiyor, ben de mechayı op ye dahil ederim dedi sanırım. Bu saçmalığın başka açıklaması olamaz çünkü. Vegapunk bu robot işlerine bu kadar kafa yoracağına şimdiye kadar seriyi bitirecek buluşlara imza atmıştı da işte. Bir tane capon un ıslak rüyalarını okuyoruz bildiğin. Sinirlendim bak..Bu Vegapunk ya aksiyon meraklısı yada robot fetişi olduğu için robot yapıyor insan bunları yapana kadar atom bonbasını falan bulurdu
Bide robotları çocuk yapmak ayrı bir fanteziAdam op den sonra robot serisi falan çıkaracağım demişti vakti zamanında. Baktı op yi bitiremiyor, ben de mechayı op ye dahil ederim dedi sanırım. Bu saçmalığın başka açıklaması olamaz çünkü. Vegapunk bu robot işlerine bu kadar kafa yoracağına şimdiye kadar seriyi bitirecek buluşlara imza atmıştı da işte. Bir tane capon un ıslak rüyalarını okuyoruz bildiğin. Sinirlendim bak..
Zaten hep ekonomik nedenlerden bazı savaşları off-panel yapıyor napalım tutkal alcak paramız yokOff-panel tanrısı Oda yine çizmeye üşenmiş. Ekonomik sebeplerden ötürü Japonya'da fantastik roman yazamayıp manga çizen adamın dramı
Momonun dedesinin yaptığı bebeklerden olayı anlamamız lazımmış. Bizim hatamız.Bide robotları çocuk yapmak ayrı bir fantezi
Şöyle bir teori vardı.Karasakal'ın 3 şeytan meyvesi türünün de en güçlü meyvelerini kendisinde toplayacak diye.Meyvesi için Luffy'e anlaşmada sunabilir Teach.