WB neden Oden için gitmediyse, Ray de o yüzden gitmemiştir.Seride Luffy'nin annesini,Kuina'ya ne olduğunu veya Karasakal'ın ikinci bir şeytan meyvesini nasıl yediğini merak etmiyorum.
Merak ettiğim tek şey herkese yardıma koşan Rayleigh'in Ace için neden Marineford'a gitmediğidir?
Bana göre Yamato>Hancock ama öyle diyemeyiz. Bb meyve iptali yapıyor. Hancock'un dövüşemeyişinin sebebi bu.1.600 ödüllü kadın yonkou’ya 2 dk dayanamamış. Yamato’ya artı yazar.
Shanks'e şapkasını verip KK olacak... Son boss Shanks ve tayfası.Teachin son boss olmayacağı ve acı içinde yok olacağı belli bir şey bence.
Luffy'nin geldiği şu noktada, hükümet tarafında daha büyük kozu olmalı E. Odanın.
Yamato güçlü zaten.1.600 ödüllü kadın yonkou’ya 2 dk dayanamamış. Yamato’ya artı yazar.
Shankstan her şey beklenir. Tekinsiz bir tip.Shanks'e şapkasını verip KK olacak... Son boss Shanks ve tayfası.
Luffy şapkasını çıkarıp Shanks'e verir ve şu cümleleri kurar: bir gün bana yetişeceksin Kızılsaç. O gün geldiğinde seninle bu şapka için savaşacağız...Shanks'e şapkasını verip KK olacak... Son boss Shanks ve tayfası.