Meyvesi için Luffy'e anlaşmada sunabilir Teach.bu coby'nin karasakal tarafından kaçırılması ile nasıl bi hikayecilik yapacak sOda merak ediyorum.
luffy arkadaşımı kurtarmam lazım diyip saldıracak mı?
olabilir bak bu da.nika olduğundan haberi vardır teachin.Meyvesi için Luffy'e anlaşmada sunabilir Teach.
Bu kez Luffy gitmez, önceki sefer ben gittim bu sefer sen git der Zoroya. Zoro 2 3 kişilik ekip toplar Cobyi alïp getirir.bu coby'nin karasakal tarafından kaçırılması ile nasıl bi hikayecilik yapacak sOda merak ediyorum.
Bariz değil mi Coby karasakalla Luffy’nin arasını yapacak öpüp barıştıracak hükümete dalacaklar.Karasakal Hancock’a sırf meyve hükümetin eline geçmesin diye gelmiş hükümet düşmanlığı var.Coby’e de borcu var Luffy’i de ikna edebilecek sayılı kişilerden biri Coby.Galiba ciddi bir Luffy vs Teach görmeyeceğiz boss olarak.Yani sil kafadan bir 100 chapter yaptı Oda seri bitirmek için.bu coby'nin karasakal tarafından kaçırılması ile nasıl bi hikayecilik yapacak sOda merak ediyorum.
İki Luffy fanı düşman olmuş, ne yazık... Kesin kılıç lobisi yok etmiştir posteriBlackbeard son rakip olcaksa epey mantıksız olur kral hakisi olmıyan adamdan son rakip falan olmaz daha Hancock'un meyvesinden korkuyo Law karşısına çıksa korsanlığı bırakır heralde
Bonba ardıman sırasında parçalanmıştır belki ama bölümde etrafa saçılmış parçalarını falan görseydik veya Hancock falan bahsetseydi güzel olabilirdi