Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059: Albay Koby Olayı

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 219 78.8%
  • Orta

    Kullanılan: 49 17.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 3.6%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sistem kalkınca Hancock bir şey de yapmadı, adasında oturuyordu. Neyini bu kadar tehlikeli gördüler de böyle ödül verdiler anlaması güç.
Kadının gücü güzelliği ve cazibesi. Karasakal da buna dem vurdu. Bölümle gördük ki Karasakal gibi üst lig adamlarına karşı bu güzellik işlese de bundan etkilenmemenin yollarını da biliyorlar. Yani Hancock çok güçlü fakat bir Yonkou gücünde olmadığını gördük. Gücü yabana atılmayacak bir karakter fakat üst ligde değil.
 
45 yaşında, görünene göre oldukça fit ve sağlıklı bir vücuda sahip olan Marco kendisine yöneltilen yoldaşlık teklifini yaşlı ve yorgun olduğu gerekçesi ile geri çevirdi. Şüphe yok ki yalan söyledi ve Kızıl Saç Korsanları da bu yalanı yemiş gibi davrandı. Kızıl Saç Korsanları genel olarak 35-50 yaş aralığında olan insanlar, Maroc'dan farklı bir yaş aralığında değiller. Farkları şu ki ruhen de zindeler.

Peki Marco neden teklifi geri çevirdi? Söz konusu ruhsal yorgunluksa, evet, Marco yorgun. Ancak fiziken hala daha iş yapacak, hatta zirve haline ulaşabilecek durumda. Marco ruhsal yorgunluğunu yalandan insanlara yardım ederek gideriyor ve geri kalan hayatında buna devam mı edecek? Hayır. Marco teklifi geri çevirdikten hemen sonra düşünüyor ve görüşürüz diyor. Bu esnada düşündüğü şey gelecekte yaşanacak savaşlarda Kızıl Saç Korsanlarının yanında mı olmak yoksa Joyboy'un yanında mı olmak daha iyi. Wano'yu hayal ediyor ve doğru bir karar verdiğini düşünerek gülümsüyor. Çünkü Joyboy kazanacak ve kazanan her şeyi alacak. Marco da pastadan kendi payına düşeni tırtıklamak adına doğru hamleyi yaptığını görerek babasının köyüne geri dönüyor. Kızıl Saç korsanları ise bir güç daha kaybettiği ile kaldı. Ama Şanks'ta oyunlar tükenmez. Rahatlığına bakarsak her şey hala planladığı gibi ilerliyor. Artık 150 bölüm sonra falan tekrar görürüz herhalde, bilemiyorum.
 
2 dk demek yanlış değil mi? Karasakal gelene kadar ne kadar sürdü denizcilerle, barişseverlerle savaş ? Bunu bilmek lazım hem Karasakal'in yeteneek iptal etme gücü varken? Hancock'a birçok + yazar.
Yamato da yaralı çıktı çatıya. Momo’nun önünde etten duvar olmuştu gelen her şeyi yedi. Çatıdan ayrıldıktan sonra da aşağıda koşturmaya devam etti. Ada düştüğünde bile karşı tarafı temizlemeye hazırdı.

Hancock özel hakisiyle bilinen bi adanın lideri. Kral hakisi de var. Meyveye çok bağlı bi isim olduğunu düşünmüyorum. Hem yamato meyve kullanmadan da çarpışabiliyordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık