Uyuyup uyandım 70 sayfa yorum yapılmış.Ne yazıldı merak ettim.
Çay içerken oku ama dikkat et gülerken boğazına kaçmasınUyuyup uyandım 70 sayfa yorum yapılmış.Ne yazıldı merak ettim.
Geçen de bir çay getirmiş imamın abdest suyu gibi... tam tükürüğü hazırladım... dedi ki kadına el kalkar mı...? SkskskksKaç kere dedim şu çayı çay tabağına dökme diye şekerler ıslanıyor
Kısaca özet geçeyim.Uyuyup uyandım 70 sayfa yorum yapılmış.Ne yazıldı merak ettim.
@Mushelia Video değil de resim olarak şeker atmayı unuttuğu yeri çizmiş gece. Croco çay tepsisini kancası ile taşıyor falan... İki paket naneli polo karşılığı Perona kısmını da çizdirmeye çalışacağım ilerleyen saatlerde...En iyiler arasında zirveye oynar o video.
Öyle olsa 1,9m ödül vermezlerdi bence.Nami+usopp+chopper'ında alabilecegini düsünüyorum.
Nami yagmur ile zayıflatir, zeus ile saglam saldirilar yapabilir, usopp arkadan tüm mermileri gönderir elinde ne varsa. Gereken fiziksel güç ise chopper'da. Sanji, zoro ve jinbe'ye bile gerek yok, olabilir gibi
En son Zoro Kaido'yu kestiğinde kılıç fanları bu kadar çosmuştu.Şenlik var, Mihawk fanlarını kimse durduramaz şimdi.