Ne dediysek çıktı. Mihawk haterları fena patladı. Eyvallah oda kardeş.Mihawk Yonkou olmakla ilgilenmiyormuş.
Nokta. Adam istese yonkou olurmuş. Bu artık netleşti. Ayrıca kılıç konusunda Yonkou Shanksı geçmiş.
Ne dediysek çıktı. Mihawk haterları fena patladı. Eyvallah oda kardeş.Mihawk Yonkou olmakla ilgilenmiyormuş.
Nokta. Adam istese yonkou olurmuş. Bu artık netleşti. Ayrıca kılıç konusunda Yonkou Shanksı geçmiş.
İlk üye olduğumda Mihawk vs Shanks konusu açmıştım. Millet bana trolllük yapma diyordu.Ne dediysek çıktı. Mihawk haterları fena patladı. Eyvallah oda kardeş.
-Lan Crocodile büyük çay getir
-Hemen abi
-Ne desem bu adama yağcılıkta çağ atladı
"Mış"lı konuşmayın sayın Sensey. Biz bunu zaten biliyorduk. Artık okuma anlama yeteneği orta seviyenin altında olmayan "hater" üyeler de bunu inkar etmeyecek.Valla ben Mihawk istese KK olurmuş anladım. Mihawk'ı alabilecek tek Yonko vardı. O da kılıç fobisi olan Kaido. Reis Yonkoları net alırmış.
Hater'lıgımı yapayım. Bence vewil daha güçlü ve mihawk gibi degil tek tabanca yiyosa gelsin der gibiNe dediysek çıktı. Mihawk haterları fena patladı. Eyvallah oda kardeş.
Crorororoco-booi spesiyaliO nasıl bardak? Hahahaha.