Aslanım Croc bee
Sabah çayım önüme 5 dakika geç geldi diye timsahı tokatladım.
Aslanım Croc bee
Kaç kere dedim şu çayı çay tabağına dökme diye şekerler ıslanıyorSabah çayım önüme 5 dakika geç geldi diye timsahı tokatladım.
Aynen reyiz biz ağlıyoruz ama halinize ağlıyoruz... şurada yanıldık bile diyemiyorsnuz... sonra objektiflik... kılıç fanları çok abartıyor cart curt kskskskAglğlayacaksanız baştan girmeyin tartışmaya.
Croco'nun olay itibar iadesini geçti sağlam dönüş yaptı. Ancak yine de bu saatten sonra iş yapabilmesi için vampir gerekiyor. Seviyeler çok yükseldi.Buggy olmasa olabilirdi tabi
Yalnız dalgasını her türlü geçeceğiz zaten ama şakayı bırakırsak Croco epey karizma yapmış aslında. Croco bildiğin Luffy ve Wb gibilerle denk gelmese almış yürümüştü çoktan.
Onu zaten biliyorduk ama bir süre daha keyfini çıkarmak isterdim bu mevzunun
Croco'nun olay itibar iadesini geçti sağlam dönüş yaptı. Ancak yine de bu saatten sonra iş yapabilmesi için vampir gerekiyor. Seviyeler çok yükseldi.
Kaç kere dedim şu çayı çay tabağına dökme diye şekerler ıslanıyor
Adamın tek derdi kılıç ustalığı. Korsanlık umrunda değil. Ne var ki bunda? Daha sağlam kılıç ustaları olsa onları kovalar. Vivre card’ında da “shanks’tan iyi rakip bekliyor” yazıyordu:Adam huzuru bozulur diye yancı olmayı kabullenmiş. Biz yancı diyince ayıp oluyor.