Az geldi diyen
Az geldi diyen
Bölüm öyle bir bölüm ki... artık Mihawk'ı gömmek için bahane bulunamıyor... sadece çırpınılıyor... sskskkskskBaya baya Buggy'i kullanmayı düşünüyor. Tehlikleri o çeksin üstüne diye kullanacak. Arka planda rahat takılacak.
Yonko Kaptanlığını kaldıracak kadar kararlılığı yok mecali yok. Hedef olmaktan çekiniyor.
Big Mom ve Kaido'nun indiği ortamda kendi kurmadigi birlik sayesinde Yonkou olabilirmiş. Bu istese Yonko olurdu oluyorsa he olurdu hacı.
Adam huzuru bozulur diye yancı olmayı kabullenmiş. Biz yancı diyince ayıp oluyor.
Cevap verebilen varsa bekliyorum. Demagoji yapmayalım.Bölüm öyle bir bölüm ki... artık Mihawk'ı gömmek için bahane bulunamıyor... sadece çırpınılıyor... sskskksksk
Cevap Mangada Alpa'cığım istediğin zaman aç aç oku...Cevap verebilen varsa bekliyorum. Demagoji yapmayalım.
Aglğlayacaksanız baştan girmeyin tartışmaya.Cevap Mangada Alpa'cığım istediğin zaman aç aç oku...
Tek sıkıntı şu, Zoro'nun KK olduğu yerde Sanji'de KK olur . En azından benim için. Bunlar kralın kanatları. Bir kanat diğerinden ayrı düşünülemez. Bu zamana kadar da denk lanse edildiler zaten.Luffy kk+
Zoro kk
Sanji yonko seviyesi olur.
Jinbe de sağ kol+
Yav he he bi sen düzgün yorumluyorsun zatenAdam tek başına bir sandalda geziyor. KK olmak beni geçmekten zor demiş diye seviyesini yorumluyorsun.
KK tek başına mı olunuyor ? Tek bir adamı yenip mi olunuyor ? Luffy şuan KK mi ?
Doğru düzgün yorumlayın şu mangayı artık yeter da