İttifakı kuran da oymuş. Buna saldıran falan da yokken koştura koştura Buggy’e gitmiş hahahahahCroco-boy bu ittifakın Miçosudur diyebilir miyiz...?
İttifakı kuran da oymuş. Buna saldıran falan da yokken koştura koştura Buggy’e gitmiş hahahahahCroco-boy bu ittifakın Miçosudur diyebilir miyiz...?
Mihawkcığın Croc'un kurduğu organizasyona üye yanlız farkında mısın?İki el protez olursa sıkıntı olur yalnız.
Kda kasmaya girmiş işte. Biliyor tüm killer ona kalacak.Mihawkcığın Croc'un kurduğu organizasyona üye yanlız farkında mısın?
Lider yok. Boyle büyük isimlere liderlik kabul ettirilemez zaten. Ne Croco ne Mihawk kabul eder.Bu lanet grubun lideri kim abi?
Bence kingi alırCroc yc1 seviyesi vardır bu arada kabul etmek lazım. Ama fazlası yok. Öyle bir oluşuma Zoro'yu çağırsalar o da 2 milyar olur. Tamamen Mihawk farkına o kadar artmış. Ama normalde de 1 milyar civarlarında olurdu. En güçsüz sağ kol olur işte Croc.
Sen bana gelip okumamışsın diyorsun spoiler'ı kendin okumamışsın, anlamadım ki ne diyorsun, yanlışlıkla dediğin önceki spoiler diyorum, diğerinde ortada duruyor diye seçmişler yanlışlıktan bahsetmiyor diyor, söylediğimi yapıştırıyorum:
Kaido'nun olduğu bir ortamda Buggy seçilemez.
Shanks'ın olduğu bir ortamda Buggy seçilemez.
BB'nin olduğu veya BM'nin olduğu bir ortamda Buggy seçilemez.
Mihawk'ın olduğu ortamda Buggy seçildi, sırf ortada duruyor diye, çünkü yakın seviye diye düşünüldü.
Siz Mihawk fanları da Buggy'yi Yonko yaptı diyip duruyordunuz, öyle bir şey olmadığı ortaya çıktı. İki korsan arasından Buggy seçilmiş, hiç Buggy'nin Mihawk sayesinde Yonko olduğu yazıyor mu? Yazmıyor, demek ki söylediğiniz herşeyin tersi çıktı diyeyim bende.
Nerede Spoiler'da yazıyor ''Buggy, Mihawk sayesinde Yonko oldu'' siz bunu diyip durdunuz, çıktı mı böyle bir şey? Yok. Ödüle seviniyorsunuz sadece, aynı ödüle bakarsak Crocodile'da Zoro'dan güçlü oluyor size göre.
Boşver sen en iyisi, sen bana cevap verme bende sana ''Mihawk''.Yonko örneklerini verirken ciddi misin? Ona göre ciddi cevap vereceğim.
He he ondan, tek kasamamış heralde.Kda kasmaya girmiş işte. Biliyor tüm killer ona kalacak.
Sabo devrim 2 numarasıydı ve Rosa'da ödülü 600m civarıydı. Dragon'nun fikirleri için en fazla kaç verirler oradan hesapla.Tek basina denizci kesen adam 3.5 uzeribde odul aliyosa dogrudan hukumeti hedef alan yaninda tonla adam olan dragon 6yi gecmeli