Aynen öyle dostum. Yonko indiren 3 milyar alırken Denizci eri indiren 3.5 milyar alıyor.Denizci avcısı Mihawk’ın ödül>Korsan avcısı Zoro’nun ödül
Denizci önemi>Korsan önemi
Amiral>Yonkou
@sensey
Aynen öyle dostum. Yonko indiren 3 milyar alırken Denizci eri indiren 3.5 milyar alıyor.Denizci avcısı Mihawk’ın ödül>Korsan avcısı Zoro’nun ödül
Denizci önemi>Korsan önemi
Amiral>Yonkou
@sensey
Buggy yanmasıyla ben bir şey bilmiyorum derim. Croc da bunu korurum gel demiştir, elde ki adamlarını kullanır fazlasını beklemeye gerek yok. Sende o şekilde düşünüyorsun muhtemelen ama hikaye yazmak hoşuna gidiyor yine.Croc Buggy ile kendini sağlama almaya çalışmış yetmemiş Mihawk abisine gitmiş. Yoksa onun organizasyonu ile Zoro dalga geçmişti WP'te. 30 sene çaycılık yapıp 15 yaşında veletten dayak yedikten sonra mapusa düşünce sığınacak liman arıyor işte Senin dediğin gibi olsa Croc'un ödülü fazla olurdu ki hayal dünyasından nüanslar işte
2 4 arası rahat. Yonko ayarı olmustur o da.Sabo'nun ödülü Crocodan az çıkmaz heralde ya
Senin anlattığında zerre mantık yok çünkü Croc 81'de ödülü donduğu için daha fazla olamadı diyorsun da Croc'u evire çevire ağlata ağlata duvardan duvara vura vura mapusa yollayan Luffy'ye niye bu kadar az ödül verdiler belirli bir zamana kadar. Potansiyel 2 milyarlık adam dövmüş adama 30'dan 100 vermişler vay bee ve ben hikaye anlatıyorum heeee he. Sen hele söyle çayı demledin miBuggy yanmasıyla ben bir şey bilmiyorum derim. Croc da bunu korurum gel demiştir, elde ki adamlarını kullanır fazlasını beklemeye gerek yok. Sende o şekilde düşünüyorsun muhtemelen ama hikaye yazmak hoşuna gidiyor yine.
Croc'un ödülü fazla olmazdı, çünkü geçmiş ödül durumu var adamın. Yani bu adam Weevil tarzında 500 M'ye yakın bir ödülü olsa geçmişte şimdi daha çok olması muhtemeldi. Fakat 81 M ödülü 2 Milyara yakın olmuş işte. Siz yine işin trolündesiniz ne diyeyim. :S
O meyveden önce 600milyon idi üstüne 2 amiral ile savaşıp kazançlı bir şekilde kumayı bile alıp çıkan adam direkt 2 milyar falan olmalıSabo'nun ödülü Crocodan az çıkmaz heralde ya
Yonkodan fazla değildir Crocodanda az değildir bence.2.200 falan bekliyorum.O meyveden önce 600milyon idi üstüne 2 amiral ile savaşıp kazançlı bir şekilde kumayı bile alıp çıkan adam direkt 2 milyar falan olmalı
Serinin o zaman ki dinamiklerini farklıydı çünkü. Bu kadar uzun olacağı ihtimal dahilinde bile değildi uzadı da uzadı alakasız burada herkes hem fikir zaten.Senin anlattığında zerre mantık yok çünkü Croc 81'de ödülü donduğu için daha fazla olamadı diyorsun da Croc'u evire çevire ağlata ağlata duvardan duvara vura vura mapusa yollayan Luffy'ye niye bu kadar az ödül verdiler belirli bir zamana kadar. Potansiyel 2 milyarlık adam dövmüş adama 30'dan 100 vermişler vay bee ve ben hikaye anlatıyorum heeee he. Sen hele söyle çayı demledin mi