Valla Enma çok büyük çıktı cidden. Kılıça fb şeklinde işledi adam. 1 Ope ope 2 EnmaEmma büyüktür Zoro?
Bilemedim bak.
Oda sağolsun gücünü ciddi işledi sonunda ve kalbimizi büyük kazandı.Deme öyle. Bu arc seni Law fanı etti. Çok değerli bir üye kazandı, Law lobisi.
Ya zaten bu Oden boku yüzünden de bir sürü saçma şey çizdi... oda'nın milliyetçilik yapacağını bildik ama Zoro'ya bunları yapacağını bilemedik... çünkü bu oda için bile çok karaktersizce bir olaydı skskskEnma dalgası da bu yüzden cidden. Enma bir power up oldu evet ama bildiğin kılıcı işledi fb vererek. Enma özel bir kılıç tamam ama Zoro özel değil mi? Ne diye adamı Ryuma'ya benzetiyorsun mesela
Zoro'nun soyunu sopunu sksksksskk Bak banlatacaksınız beni heee skjsjsjsYamato'nun gelmemesine o kadar sevindim ki Zoro'yu unuttuk anlık Haklısın valla reis. Neyse Elbaf'da artık dev soyundan çıkar Zoro
Ryuma'ya benzetilen adam gitti Ryuma'nın kılıcını iade etti. Odenle hiç alakası olmayan Zoro onun kılıcını aldı.Ya zaten bu Oden boku yüzünden de bir sürü saçma şey çizdi... oda'nın milliyetçilik yapacağını bildik ama Zoro'ya bunları yapacağını bilemedik... çünkü bu oda için bile çok karaktersizce bir olaydı sksksk
Yav Ryuma'yı bile çizmedi adam... ne denir ki daha... bundan sonra Oda=Vivre Kart... daha da güvenmem ben bu adama.Ryuma'ya benzetilen adam gitti Ryuma'nın kılıcını iade etti. Odenle hiç alakası olmayan Zoro onun kılıcını aldı.
Koskoca Ryuma'ya. Bu adamın kılıcı ayrıca nasıl Enma kadar güçlü değil. Enma'yı alınca dağı taşı yardı adam.
Zoro'nun soyunu sopunu sksksksskk Bak banlatacaksınız beni heee skjsjsjs
Zoro'nun yeni kılıcını söylüyorum. Fedon adında bir dev çıkacak ve onun kılıcını alacak. Aslında devmiş ama anası normal insan olduğu için onun genlerini almış.Yav Ryuma'yı bile çizmedi adam... ne denir ki daha... bundan sonra Oda=Vivre Kart... daha da güvenmem ben bu adama.
Neyse...
Elbaf Zoro'nun arc'ı olacak... sksksksk
Gerek yok Oden'in kılıcı gibi küçülürZoro'nun yeni kılıcını söylüyorum. Fedon adında bir dev çıkacak ve onun kılıcını alacak. Aslında devmiş ama anası normal insan olduğu için onun genlerini almış.