Wano'yu unutmak lazım ya tamamen. Her tarafıyla falso resmen.Serinin bir ağırlığı kalmadı zaten ama insan yine sinirlenip üzülüyor... o kadar yıl bekle bekle adamın serinin ikinci adamına yaptığı muameleye bak... Oda gibi adamların bu piyasadan silinip gitmesi lazım... ne serisine ne okuyucusuna zerre saygısı yok herifin...
Evet öyle olacak net ama nasıl bağlayacağı bir merak ettiriyor.Germa’nın hikayesi olduğu için başarısız olma ihtimalleri yok. Ya kaçarlar ya da döverler.
O eleman harbi iyiydi ama güzel iş yaptı... o bile Zoro dan daha iyi işlendi anasını satayım slsmsmmWano'yu unutmak lazım ya tamamen. Her tarafıyla falso resmen.
Benin için tek güzel yanı maskeli Cp0 elemanının işlenişi. Kısa sürede akılda böyle izlenim bırakması beni baya mutlu etti.
Keşke @Kuroro olsaydım da bu arctan böyle keyif alabilseydim.Kinemon Momo sahneleri efsanevi olacak. One Piece erken final yapıyor resmen
Seviyorum lan seni. Bak cidden seviyorum. Bu kadar küçük şeylerden mutlu olabilmek bir başarıdır.Kinemon Momo sahneleri efsanevi olacak. One Piece erken final yapıyor resmen
Adam Zoro kadar önemi olmayan karaktere böyle veda sahnesi çiziyor. Karaktere anlam katıyor. Bunu çok az sahneyle yapıyor. Zoro'ya koca arc boyunca gücü harici ciddi işlemiyor. Zoro'yu Wano içinde hep gücüyle yaptığı şeylerle hatırlıyoruz. Gücünü çok iyi işliyor o ayrı ama işte biraz daha derinlik katması lazımdı bu tek göz olayı, Ryuma benzerliğiyle.O eleman harbi iyiydi ama güzel iş yaptı... o bile Zoro dan daha iyi işlendi anasını satayım slsmsmm
Gücü yetersiz yansıtıldı Zoro'nun.Adam Zoro kadar önemi olmayan karaktere böyle veda sahnesi çiziyor. Karaktere anlam katıyor. Bunu çok az sahneyle yapıyor. Zoro'ya koca arc boyunca gücü harici ciddi işlemiyor. Zoro'yu Wano içinde hep gücüyle yaptığı şeylerle hatırlıyoruz. Gücünü çok iyi işliyor o ayrı ama işte biraz daha derinlik katması lazımdı bu tek göz olayı, Ryuma benzerliğiyle.
Beklenti: Zoro'nun geçmişi, okula nasıl gittiği, soyu, Ryuma'nın mezarına gitme cart curt.O eleman harbi iyiydi ama güzel iş yaptı... o bile Zoro dan daha iyi işlendi anasını satayım slsmsmm