Adam Ryuma olayı tek göz falan bir çıtlatıp saldı gitti durumu ya. Zoro'ya çok üzüldüm bu arc içinde. Sanji Wcı ve Germa ile işlenmişti. Zoro'yu da bu arc daha detaylı işler diyordum. Umrunda bile olmadı.
Kata'nın patlamaması imkansız.Kapak hikayesi acilen açıklanmalı. lk defa bu kadar bölümün önüne geçti kapak hikayesi. Katakuri patlayacak mı ? Kritik bir yer de şu an.
Ne olduysa bir sey oldu... ve vazgecti herif. Yoksa cok yol yaptı arc başından beri. Bu resmen Zoro'yu arka plana atmaktır. Tam bir karaktersiz...Adam Ryuma olayı tek göz falan bir çıtlatıp saldı gitti durumu ya. Zoro'ya çok üzüldüm bu arc içinde. Sanji Wcı ve Germa ile işlenmişti. Zoro'yu da bu arc daha detaylı işler diyordum. Umrunda bile olmadı.
Ryuma'nın boş mezarına bile gitmedi ya...
Valla büyük ayıp etti. Zaten bu adama güçlü bir samuray rakip vermeyerek de ayıp etti. Wano içinde en büyük beklentim Zoro'ya aşırı karizmatik ve güçlü samuray rakip çıkmasıydı. Orochi'nin altına yalandan verecektin bir tane. Gücünü öyle bir hissettirecekti ki sağ kol diyebilecektik. Onla kapışacaktı.Ne olduysa bir sey oldu... ve vazgecti herif. Yoksa cok yol yaptı arc başından beri. Bu resmen Zoro'yu arka plana atmaktır. Tam bir karaktersiz...
Serinin bir ağırlığı kalmadı zaten ama insan yine sinirlenip üzülüyor... o kadar yıl bekle bekle adamın serinin ikinci adamına yaptığı muameleye bak... Oda gibi adamların bu piyasadan silinip gitmesi lazım... ne serisine ne okuyucusuna zerre saygısı yok herifin...Valla büyük ayıp etti. Zaten bu adama güçlü bir samuray rakip vermeyerek de ayıp etti. Wano içinde en büyük beklentim Zoro'ya aşırı karizmatik ve güçlü samuray rakip çıkmasıydı. Orochi'nin altına yalandan verecektin bir tane. Gücünü öyle bir hissettirecekti ki sağ kol diyebilecektik. Onla kapışacaktı.
Germa’nın hikayesi olduğu için başarısız olma ihtimalleri yok. Ya kaçarlar ya da döverler.Kapak hikayesi acilen açıklanmalı. lk defa bu kadar bölümün önüne geçti kapak hikayesi. Katakuri patlayacak mı ? Kritik bir yer de şu an.