MAdem kız katılmayacak, neden 200 sayfa ayırıyorsun? Seksi figürin satmak için değilse bir şey bilmiyorum dkljasd. Marco ve Luffy karşılaşması bile çizmedi adam, ama köşeye fırlatacağı karaktere 10 bölüm adadı, tebrik ediyoruz arkadaşı.
Fedon: Al kardeşim bu kılıcı... bugün eve erken git...Zoro'nun yeni kılıcını söylüyorum. Fedon adında bir dev çıkacak ve onun kılıcını alacak. Aslında devmiş ama anası normal insan olduğu için onun genlerini almış.
Fedon'un karizma peki... Boşuna Fedon aklıma gelmemiş Zoro'dan bahsederkenFedon: Al kardeşim bu kılıcı... bugün eve erken git...
Kılıçla müzik eşliğin de bir sürü tabak kıracak kral skskskFedon'un karizma peki... Boşuna Fedon aklıma gelmemiş Zoro'dan bahsederken
FB si olan iki nesne var değil mi? Luffy'nin meyve ve Zoro'nun kılıç.Valla Enma çok büyük çıktı cidden. Kılıça fb şeklinde işledi adam. 1 Ope ope 2 Enma
Baştan sona okuyunca daha kötüAcaba bu arcı güncel okumasaydım daha çok zevk alır mıydım ?
Bir riyavete göre Fedon tabakları 3 bıçak tekniğiyle kırıyormuş. :dKılıçla müzik eşliğin de bir sürü tabak kıracak kral sksksk