Almazdın reyiz... bok her zaman boktur... bekletince daha çok kokar hatta. En azından güncel de Bitti kurtuldun işte öyle düşün... skmsmsmAcaba bu arcı güncel okumasaydım daha çok zevk alır mıydım ?
Almazdın reyiz... bok her zaman boktur... bekletince daha çok kokar hatta. En azından güncel de Bitti kurtuldun işte öyle düşün... skmsmsmAcaba bu arcı güncel okumasaydım daha çok zevk alır mıydım ?
Fedon'un karizma peki... Boşuna Fedon aklıma gelmemiş Zoro'dan bahsederken
Luffy'nin meyve daha çok Gorosei ağzından eişlendi. Ope Ope baya ön plana sokularak işlendi Dressrosa bölümlerinde. Meyveye aşırı vurgu yapıldı fblerde.FB si olan iki nesne var değil mi? Luffy'nin meyve ve Zoro'nun kılıç.
4 yıl 2 ay ve 148 bölüm sürmüş Wano toplamda. En uzun arc oldu. Bakalım daha uzunu gelecek mi.Şöyle bakıyorum da 3 yıl olmuş. Şu an en uzun arc sanırım Wano.
Aa evet dediğin doğru,düzelttiğin için sağ ol. Animeyle karıştırdım.4 yıl 2 ay ve 148 bölüm sürmüş Wano toplamda. En uzun arc oldu. Bakalım daha uzunu gelecek mi.
İrgatlara bağlı biraz. Ben diğer adalarda böyle elemanlar görmeyeceğimizi düşünüyorum. O yüzden işleyip vakit harcamaz herhalde.4 yıl 2 ay ve 148 bölüm sürmüş Wano toplamda. En uzun arc oldu. Bakalım daha uzunu gelecek mi.
Yonko saga 6-7 yıl falan sürdü sanırım eee bu oda son sagaya girdik 3.5-4 yılda falan bitecek seri ama bu sagada geçmişide anlatıcam bilinmeyenlerin cevaplarını öğreneceğiz diyor. Aklımızla dalga geçiryorlar4 yıl 2 ay ve 148 bölüm sürmüş Wano toplamda. En uzun arc oldu. Bakalım daha uzunu gelecek mi.