Kendisini %17 gücümüzü kullanarak Akainu fanı yaptık.Benim adım yamatoydu ufak tefek yanlış kararlar verdim elimde patladı... bizim için tek gerçek aşk yamato
Kendisini %17 gücümüzü kullanarak Akainu fanı yaptık.Benim adım yamatoydu ufak tefek yanlış kararlar verdim elimde patladı... bizim için tek gerçek aşk yamato
Benim adım yamatoydu ufak tefek yanlış kararlar verdim elimde patladı... bizim için tek gerçek aşk yamato
Lan senin plakan dan olanlar çorumda konyada istanbulda vs nerde olurda olsun beledeiye başkanlığı yapıyor sende alabastada yaparsınBen ne yapayım kumlu yeri? Yeşillik ve su olmalı benim olduğum yerde. Mary Geoise altın anahtarı verirseniz hayır demem.
Akainu ayrııı çorbam ayrı kalbimin ayrı yerlerinde onlarKendisini %17 gücümüzü kullanarak Akainu fanı yaptık.
%1 de yeter bence yamatoculara. Siz biraz eğlenelim diyip biraz fazla enerji harcamışsınızKendisini %17 gücümüzü kullanarak Akainu fanı yaptık.
%17'nin sembolik anlamı var yoksa çok bile.%1 de yeter bence yamatoculara. Siz biraz eğlenelim diyip biraz fazla enerji harcamışsınız
Akainu ayrııı çorbam ayrı kalbimin ayrı yerlerinde onlar
Ben bilmiyom...%17'nin sembolik anlamı var yoksa çok bile
kendine kaidonun oğlu ve oden diyip gögüs dekoltesiyle gezen karakter daha kendini bilmezken bunun fanı olmak ekstra kendini bilmemezlik dediğim gibi sağlam lobiler (sanji, luffy, zoro, mihavk, amiral ,akaiunu, yonko vs) için yamato fanları çay kaşığında bogulacak arkadaşlar. Yanlışlarından dönsünler bence%17'nin sembolik anlamı var yoksa çok bile.
Her şeyi de bilmeyiver.Ben bilmiyom...
kendine kaidonun oğlu ve oden diyip gögüs dekoltesiyle gezen karakter daha kendini bilmezken bunun fanı olmak ekstra kendini bilmemezlik dediğim gibi sağlam lobiler (sanji, luffy, zoro, mihavk, amiral ,akaiunu, yonko vs) için yamato fanları çay kaşığında bogulacak arkadaşlar. Yanlışlarından dönsünler bence