Benim bildiğim King Aramaki tarafından emcüklenirken %17'sindeydi diye savunuluyordu. Farklı bir şeyden bahsetmiyorsa anlamı bu. Bilgisiz bırakmak istemedim.Ben bilmiyom...
Benim bildiğim King Aramaki tarafından emcüklenirken %17'sindeydi diye savunuluyordu. Farklı bir şeyden bahsetmiyorsa anlamı bu. Bilgisiz bırakmak istemedim.Ben bilmiyom...
%17 Güçte Akainu fena nick adı değil hee başka bir iddiada kullanılabilir.Kendisini %17 gücümüzü kullanarak Akainu fanı yaptık.
Yüzde 17 ye geldiğinde seni durduran ne oldu? Niye devam etmedin yukarı veya aşağıya? neden 15 veya 20 değil de 17 mesela?%17 Güçte Akainu fena nick adı değil hee başka bir iddiada kullanılabilir.
İlk gördüğümde benimde verdiğim tepki buydu inanır mısınYüzde 17 ye geldiğinde seni durduran ne oldu? Niye devam etmedin yukarı veya aşağıya? neden 15 veya 20 değil de 17 mesela?
Banlı üyelerimizden birinin hipotezi diye biliyorum bende.Cidden merak ettim bu yüzde 17 goygoyunun çıkış kaynağını merak ediyorum.
Yaralı ve uzuv kaybetmiş halleriyle belki...Yine King ve Katakuri konuşulmuş. İkiside Amirallerden yarım yer işte.
Bunu da bir yerden çalmıştır : )Banlı üyelerimizden birinin hipotezi diye biliyorum bende.
Adamı forumca kırkladık arkadaş yaptığı da yapmadığı da üstüne yıkıldıBunu da bir yerden çalmıştır : )