Shanks'ın gömülecek bir tarafı ortaya çıksın bei saldıranların bayraktarı olarak görebilirsin ben yasaklı Shanks cümlesini kurmuş insanlardanım.Shanksçı olduğunu ifşaladık @Mihawk ile boşuna didinme. Geri kalan karakterleri de bulurum yakında
Shanks'ın gömülecek bir tarafı ortaya çıksın bei saldıranların bayraktarı olarak görebilirsin ben yasaklı Shanks cümlesini kurmuş insanlardanım.Shanksçı olduğunu ifşaladık @Mihawk ile boşuna didinme. Geri kalan karakterleri de bulurum yakında
Shanks'a sallıyoduk damladı birden komik değil diye. Damarına basılmış, kesin bilgi yani.Bunu bildiğim iyi oldu. Aslında bilgiyi veren sensin ama neyse
Çok ayıp oluyor ama burada ben varken heleAyrıca fanservis karskter fanı olmak nedir arkadaş bence bu durum kesin ban sebebi
O sırada amirallere yükselirken dayanarak olarak kullandım onu. Bir tarafa sallarken elimde silah olmalıydı Shanks'ın hakisini kullandım.Shanks'a sallıyoduk damladı birden komik değil diye. Damarına basılmış, kesin bilgi yani.
La adın akainu yamato fanı olman senin hatan robin, hancock, nami varken yamato fanı olmakta hani ne bileyim bu güzellerle hiç şansımız yok bari yamatoda şansımızı deneyelim düşüncesiyle yalan sevgi gibiÇok ayıp oluyor ama burada ben varken hele
Seni korsan fan alabasta büyükşehir belediye başkanı yapalım bu ne sürekli siyaset, yan yattı çamura battı düşene vur vs vsO sırada amirallere yükselirken dayanarak olarak kullandım onu. Bir tarafa sallarken elimde silah olmalıydı Shanks'ın hakisini kullandım.
Benim adım yamatoydu ufak tefek yanlış kararlar verdim elimde patladı... bizim için tek gerçek aşk yamatoLa adın akainu yamato fanı olman senin hatan robin, hancock, nami varken yamato fanı olmakta hani ne bileyim bu güzellerle hiç şansımız yok bari yamatoda şansımızı deneyelim düşüncesiyle yalan sevgi gibi
Ben ne yapayım kumlu yeri? Yeşillik ve su olmalı benim olduğum yerde. Mary Geoise altın anahtarı verirseniz hayır demem.Seni korsan fan alabasta büyükşehir belediye başkanı yapalım bu ne sürekli siyaset, yan yattı çamura battı düşene vur vs vs
Tüm yamatocular senden ders alsın yanlıştan dönsün yamato fanı olanın sonu budurBenim adım yamatoydu ufak tefek yanlış kararlar verdim elimde patladı... bizim için tek gerçek aşk yamato