La sky lastikçi değil sevdiği kedi gibi uzayan tek şey uğurcan çakır diye biliyorum. Ben mi yanlış biliyorum ?Sırada lastik kopsun da bi görcem seni
La sky lastikçi değil sevdiği kedi gibi uzayan tek şey uğurcan çakır diye biliyorum. Ben mi yanlış biliyorum ?Sırada lastik kopsun da bi görcem seni
Forumda tüm lobilere ek olarak hepsini gömen bir capsör lobisi var gibi yorumladım hocam.Sen necisin bi karar ver
Bence sky sanjici . Belki ama ufak bir ihtimalle de devrimci diye düşünüyorum.@Skywalker_61 fanı olduğu karakterleri gizler ileride kendisiyle dalga geçilmesin diye.
Yine karavana reis. Hepsini sever herkesi gömerim yeter ki veri olsun.@Skywalker_61 fanı olduğu karakterleri gizler ileride kendisiyle dalga geçilmesin diye.
Shanksçı olduğunu ifşaladık @Mihawk ile boşuna didinme. Geri kalan karakterleri de bulurum yakındaYine karavana reis. Hepsini sever herkesi gömerim yeter ki veri olsun.
Bunu bildiğim iyi oldu. Aslında bilgiyi veren sensin ama neyseShanksçı olduğunu ifşaladık @Mihawk ile boşuna didinme. Geri kalan karakterleri de bulurum yakında
Yamato fanıysa ve gizli fanlık yaptıysa bence banlayalım 1-2 hafta . Böyle olmaz fansan delikanlı gibi çıkarsın fanıyım dersin. Ayrıca fanservis karskter fanı olmak nedir arkadaş bence bu durum kesin ban sebebiSky net yamatocu yamatoyu benle paylaşamadığı için beni bu hallere düşürdü @Skywalker_61