Sonunda bitti. Bu arkla öğrendiklerim şunlardır:
• Neydi, ne oldu, anlamadığım Uçan Altılılar.
• Birkaç ark öncesi gösterilen Jack'in burada ne gücünü ne de kendisini görebildik. Oldubittiye getirildi.
• Linlin'in adaya gelmesi ve Oda tarafından oyuncak edilmesi.
• Linlin'in hafıza kaybı.
• Orochi'nin gereksiz sunulması.
• Law'ın gücü.
• Sanji'nin gücünün uyanması.
• Zoro'nun kral hakide çabucak uzmanlaşması.
• King'in sağ kol olmasına rağmen Oda tarafından ağırlığının yeterince sağlayamaması.
• Yıllardır 'Lastik meyvesi' bildiğimiz meyvenin başka bir adla karşımıza çıkması.
• Kaido ve Luffy dövüşünün galibiyetinin isim olarak Luffy olsa da aslında bambaşka birisinin (Nika) olması.
• Tek başına Nika.
• Çizgi film efektleri.
• Aramaki.
Daha fazla örnek varsa siz de ekleyebilirsiniz. Bunlar benim ark boyunca eleştirdiğim, sinirlendiren, beni hayal kırıklığına uğratan şeyler. Bu arkla şahıs, seriden fazlasıyla soğutmayı başardı. Son ark geliyor ama artık anlamsız benim için. Sadece, yeterince batırmışken umuyorum ki daha da batırmaz.
• Neydi, ne oldu, anlamadığım Uçan Altılılar.
• Birkaç ark öncesi gösterilen Jack'in burada ne gücünü ne de kendisini görebildik. Oldubittiye getirildi.
• Linlin'in adaya gelmesi ve Oda tarafından oyuncak edilmesi.
• Linlin'in hafıza kaybı.
• Orochi'nin gereksiz sunulması.
• Law'ın gücü.
• Sanji'nin gücünün uyanması.
• Zoro'nun kral hakide çabucak uzmanlaşması.
• King'in sağ kol olmasına rağmen Oda tarafından ağırlığının yeterince sağlayamaması.
• Yıllardır 'Lastik meyvesi' bildiğimiz meyvenin başka bir adla karşımıza çıkması.
• Kaido ve Luffy dövüşünün galibiyetinin isim olarak Luffy olsa da aslında bambaşka birisinin (Nika) olması.
• Tek başına Nika.
• Çizgi film efektleri.
• Aramaki.
Daha fazla örnek varsa siz de ekleyebilirsiniz. Bunlar benim ark boyunca eleştirdiğim, sinirlendiren, beni hayal kırıklığına uğratan şeyler. Bu arkla şahıs, seriden fazlasıyla soğutmayı başardı. Son ark geliyor ama artık anlamsız benim için. Sadece, yeterince batırmışken umuyorum ki daha da batırmaz.
Son düzenleme: