elchapo33 19 Ağu 2022 #12 Zoro ve sanji fanlari yuzunden onlardan guclu bir karakter yamatonun tayfaya katilmamasi tam bir skandal bir kabullenemediler
Zoro ve sanji fanlari yuzunden onlardan guclu bir karakter yamatonun tayfaya katilmamasi tam bir skandal bir kabullenemediler
Joey Wheeler 19 Ağu 2022 #13 İlk sayfada saçına tükürdüğümün ucubesini görür görmez buraya dönüp kötüyü işaretledim. Şimdi okumaya kaldığım yerden devam edebilirim.
İlk sayfada saçına tükürdüğümün ucubesini görür görmez buraya dönüp kötüyü işaretledim. Şimdi okumaya kaldığım yerden devam edebilirim.
One Piece 19 Ağu 2022 #14 Efsane bölümdü nutkum tutuldu resmen. Son 10 yıldaki en iyi One Piece bölümü olabilir.
kaos 19 Ağu 2022 #15 Shinobu gençleşip güzelleşirken Raizo hala at hırsızı gibi takılıyor ortalıkta. Wano'nun bütün saçmalıklarına eyvallah ama bu kadarı da fazla. Oda Efendi, Raizo'ya gün yüzü görmeyi, iki cilveleşmeyi çok gördü.
Shinobu gençleşip güzelleşirken Raizo hala at hırsızı gibi takılıyor ortalıkta. Wano'nun bütün saçmalıklarına eyvallah ama bu kadarı da fazla. Oda Efendi, Raizo'ya gün yüzü görmeyi, iki cilveleşmeyi çok gördü.
Fruit Punch Samurai 19 Ağu 2022 #16 Ron Swanson dedi ki: Gizli İçerik Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik
Captain luffy 19 Ağu 2022 #18 Wano'dan kurtulduk ve hala kötü oy verenler var. Bu sefer oda degil fanlar feyk atıyor. En saglam bölüm bu olmalı normalde.
Wano'dan kurtulduk ve hala kötü oy verenler var. Bu sefer oda degil fanlar feyk atıyor. En saglam bölüm bu olmalı normalde.
Kozuki Oden 19 Ağu 2022 #19 Sanırım ben One Piece'te dövüş olmadığı sürece daha çok eğleniyorum. Luffy'nin artık Yonko'luk yapıyor olması hoşuma gitti.
Sanırım ben One Piece'te dövüş olmadığı sürece daha çok eğleniyorum. Luffy'nin artık Yonko'luk yapıyor olması hoşuma gitti.
First Son of the Sea 19 Ağu 2022 #20 Sonunda bitti.Elbaf bekle bizi.Seride dev adası lafı geçti geçeli bu anı bekliyordum.