Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1057: Son Perde

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 59 21.1%
  • Orta

    Kullanılan: 46 16.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 175 62.5%

  • Kullanılan toplam oy
    280
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonunda wano arc ı kapattık.Wano'dakileri büyük ihtimalle seri sonuna kadar göremeyeceğiz.Wano arc'ı çok güzel sahneleri de barındırıyor büyük skandalları da.
-Nika'nın ortaya çıkışı,
-Buggy'nin yonko olması,(üzerine Mihawk ve Croco'nun ona katılması girmiyorum o konuya elim ayağım titriyor)
-BM'nin arc boyunca kötek arsızı olması(bir ara BM'ye vurmayanı dövüyorlardı.)
-Ödüllerin süper ötesi saçma oluşu:Kaido'nun ödülünü biliyoruz ama Kaido'yu daha 19 lu yaşlarında indiren Garp'ın torunu Dragon'un oğlu olan daha önce MF'yi basmış idamlık Ace'i İdam sehpasından indirmiş,güneş tanrısına dönüşmüş yani kısacası belliki dünyanın çivisini çıkarak ilerde donanmayı yerle bir edecek olan yeni yonkonun ödülü 3 milyon!!!!! Bu ödül açıklanmadan önce devasa bir rekor ödül bekliyordum çünkü kişinin oluşturduğu tehlike tarihte görülmemiş bir tehlike.Hele Luffy Kid ve Law'ın ödülünün birebir aynı olması daha büyük baştan savma bir skandal.Kesinlikle Kid ve Law çok büyük iş yaptılar ikisi BM 'yi indirmese yani Luffy ve tayfası onlarsız wanoya gelip Kaido indirmeye kalksa kesinlikle Luffy hem Kaido hem BM yi aynı anda indiremezdi ama neden birebir aynı ödül.
Herşeye rağmen iyisiyle kötüsüyle arc bitti gereğinden fazla uzatılmış sakız gibi sündürülmüş bir arctı.Umarım son viraja girdiğimiz ve büyük ihtimalle mangaka sözünü tutup 5 veya 4 senede seriyi bitirirse son arc olacak olan bu arc daha vurucu,daha net,daha konuları uzatmadan ve soru işareti bırakmadan bu tarihi serinin sonuna yaraşır tarihi bir final olur.Elbaf'ın ayrı arc,hükümetle olacak olan savaşın yani Luffy'nin mevcut düzeni dağıtacağı savaşın ayrı arc,Teachle olacak olan ve serinin son savaşı olacağını düşündüğüm savaşın ayrı bir arc ta işlenmesini düşünmüyorum.Peşpeşe gelecek olaylar silsilesi ile hepsi bir arc olacak diye düşünüyorum.Artık çok zaman kalmadı wano arc 4 yıl sürdü tüm bu olayları wano gibi sündürse seri15 yılda bile bitmez ama adam ısrarla geçen sene 5 sene sonra seri bitecek dedi bir senesi gitti geriye 4 sene kaldı.Artık çok uzatmanın da manası yok zaten seriye başladığımızda öğrenciydik şimdi çoluk çocuğa karıştık tutup torunlarımızla okumayalım seriyi yeter sonunu görüp vedalaşalım.

Ekleme:En önemli skandalı unutmuşum arc boyunca ben Oden'in Oden gibi açılacağım dünyayı keşfedeceğim diyen ve serinin sonlarında Luffy ler ile birlikte açılacağım tayfasına katılacağım diyen yamato bir anda dur yada ben gitmim yav biraz wano yu gezerim sonra açılırım yapıyor.Oda dan basit bir manevra ne yani şimdi sürpriz mi yaptın şok mu geçirdi okuyucu böyle saçmalık mı olur ?
 
Son düzenleme:
Bu arada momo Odeni geçerse:

momo>zoro,sanji hatta kid, law bile diyebiliriz o zaman :hhh:
Momo gelecekte gelmiş geçmiş en güçlü kişi olacak zaten. Adamda odenin vücudu var. Kaidonun meyvesi var. Üstüne kılıç ustası. Yani bir bakıma odenin kaidonun meyvesini yediğini düşün. Herşeyin sesini duyuyor. Kral haki açacak. Yamatodan kullanmayı öğrenecek. Kinemondan ateş kesmeyi öğrenecek vs..
 
Orta diyeceğim o da perdenin kapanıp arcın bitmesi ve önümüzdeki bölüm dış dünya görme ihtimalimiz olmasından dolayı. Yoksa bildiğin kötü bölüm yahu :mincika: Hala Yamato'nun sağ gösterip sol vurmasına alışamadım zaten:artiz:
 
Vay be, efsanevi arc bitti demek. Oda Kaido dövüşünün altından kalkamadı ama arcın kalan kısmı gayet iyiydi. Luffy küçük kardeşi Momo ve can dostu Kinemon ile vedalaştı. Wano’nun kapılarının açılacağı gün gelene kadar görüşmek üzere çocuklar… Seri benim için bu mükemmel kare ile misyonunu tamamlamıştır
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık