Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1057: Son Perde

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 59 21.1%
  • Orta

    Kullanılan: 46 16.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 175 62.5%

  • Kullanılan toplam oy
    280
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 2 Arc'ta da o kadar çok yanlış yapıldı ki gerçekten oturup bunları yazmak için 1-2 saat falan harcanması gerekiyor.

Serinin en saçma ve dandik karakteri Kozuki Oden'dir diye düşünüyorum bu adam seriye dahil olduktan sonra Roger ve Whitebeard patladı bildiğin adamların ne karizması kaldı ne de bir şeyi. Bunu WB'nin en tutkulu fanları bile kabul edebiliyor.

Arc içerisinde karakteriyle yükselen veya ön plana çıkan birisi yok. Luffy, Zoro, Kid, Sanji, Law hepsi bir şekilde tükürdüklerini yaladılar. Fanlarını hayal kırıklığına uğrattılar.

E. Oda yaşlılığın da vermek olduğu bıkkınlıkla muhtemelen psikolojik olarak yoruldu ve kendi içerisinde çelişmeye başladı.
Bu adam yıllardır dandik dövüş çizip dandik çizim yeteneğine sahip olsa da yaptığı en iyi şey Hikayeyi güzel bir şekilde okuyucuna yedirmekti. Okuyucu bildiğin bu adamın hikayesine hapsolmuştu ta ki WCI'ya kadar.

WCI ile beraber tayfayı şansa bala hayatta kalan, tanrının eli olmasa çoktan yalan olmuş bitmiş bir tayfa gibi gösterdi. Akabinde Wano'ya geldik bin bir türlü saçmalıklar ve çelişkilerle ve klişelerle süregelen Arc dizaynı sonunda herkesin nefret kusmasına neden oldu.

Bu WCI'yı aradan çıkart seriden hiç bir şey eksilmez.
Bizimkiler Jack muhabbetinden dolayı direkt Wano'ya geçsinler, ardından Big Mom ve Winsmoke'lar da Wano'ya teşrif etse hikayeyle alakalı hiç bir şey eksilmez. WCI bu serinin en leş arcıydı ve tetikleyicisi Wano'da ondan daha beter oldu maalesef.

Cidden yazık oldu bu Manga'ya. O kadar sağlam hikayesi ve karakterleri varken hepsi tek tek hilkat garibesine çevirmek bu kadar kolay olmamalıydı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık