Demedi mi?Law utanmasa Croco > Dof diyecek
Luffye seninkine biraz kızdım ama Buggynin yonko olmasını kabul edemem diyor. Bu malın ne olduğunu hurdacı anlıyor da hükümet anlamıyor.kid buggyden Yonko olmayacağını gazeten bakınca anlamış. Gözlem hakiye bak.
Bir şey olduğu yok. Artık racon bitmiştir.Mihawk öleydi de bu hallere düşmeyeydik
Croco ancak bir yonkonun adamı olur demiş. Dof en fazla malzemeci gibi bir şeydiDemedi mi?
Law bile bunları aldıysa Yonko olması mantıklı demiş hükümet napsınLuffye seninkine biraz kızdım ama Buggynin yonko olmasını kabul edemem diyor. Bu malın ne olduğunu hurdacı anlıyor da hükümet anlamıyor.
Bu gözler bunu da mı okuyacaktı. Ulan Oda...Döşemiyorum, forumu yazdıkları utanç dolu yorumlarla başbaşa bırakıyorum. Yorumlarını da silemeyecekler şimdi, okuyup okuyup utansinlar...
Öyle dememiş de sende şimdi, Dof'un malzemeci olduğu doğru ama...Croco ancak bir yonkonun adamı olur demiş. Dof en fazla malzemeci gibi bir şeydi
Gözlem demişken Luffy senin oğlana geleceği görmeyi kullanmayarak bilerek kaybetmiş. Gönlü el vermemiş.kid buggyden Yonko olmayacağını gazeten bakınca anlamış. Gözlem hakiye bak.