Niye, onlar da dövüştü. Hakları var o ponede.Kid'den poneyi kabul etmemesini beklerdim.
Niye, onlar da dövüştü. Hakları var o ponede.Kid'den poneyi kabul etmemesini beklerdim.
Xebec diye yorumladımRayleigh?
Tek atar mi emin degilim. Gaban Oden hatta Oden+ seviyesi cikma ihtimali olan bir isim. Oda’nin Sanji ve Yamato’yu nasil siralayacagina bagli olarak Gaban Oden’den guclu cikabilir.Luffy şuan Gaban’a tek atar.
Mihawk,Croco,Moria eski hali ve Doflamingo bunların hepsi amiral olacak korsanlardı zaten ki beyazsakal Shanks,Kaido gibi adamlara kafa tutmuşlar.İçlerinden en akıllısı Doffy idi çünkü Aramaki olayında olduğu gibi birebirde bir amiralin Shanks gibi adamları yenemeyeceğini iyi biliyordu.Mihawk düello olunca kaybetmemiştir ama düello savaş anlamına da gelmiyor.Bu yazdıklarım seri başından beri böyleydi ama herkes mangayı mercekle okumaya alışık olduğu için detaylarda boğuldu takılıp kaldı.One piece seviyeler için bile düz bir manga söylemlere bakmak yeterli o şuna şunu yapmış o bunu durdurmuş gibi olaylara saparsan gerisi tam bir bataklık.Crocodile güç artışı yaşamış bariz, Law Mihawk seviyesi diyor Crocodile'a.
Lucci'ye bakın adam CP0 patronu oldu, Crocodile'da o seviye de güç artışı yaşamış.
Yok bence şaka yapıyorlar yani ciddi olamazlar değil mi bir de avatarı değiştir diyor ya sanki biri bir şey yapıp da gücünü göstermiş gibi15 yıldır bu camiadayım.İlk defa böyle bir şey görüyorum.Bu da benden son mesajdı.İnanılmaz gerçekten.
Moria neden amiral seviyesi ya.Mihawk,Croco,Moria eski hali ve Doflamingo bunların hepsi amiral olacak korsanlardı zaten ki beyazsakal Shanks,Kaido gibi adamlara kafa tutmuşlar.İçlerinden en akıllısı Doffy idi çünkü Aramaki olayında olduğu gibi birebirde bir amiralin Shanks gibi adamları yenemeyeceğini iyi biliyordu.Mihawk düello olunca kaybetmemiştir ama düello savaş anlamına da gelmiyor.Bu yazdıklarım seri başından beri böyleydi ama herkes mangayı mercekle okumaya alışık olduğu için detaylarda boğuldu takılıp kaldı.One piece seviyeler için bile düz bir manga söylemlere bakmak yeterli o şuna şunu yapmış o bunu durdurmuş gibi olaylara saparsan geridi tam bir bataklık.
Babasının bostanından aldı yaKoca yürekli Law'a bak hele, hayrına poneglyph veriyor...