Xebec’in sağ kolYaralı adam
Xebec’in sağ kolYaralı adam
Ne için anlamadım ama peki diyelimYıllar öncesinde bile Mihawk > Shanks diyen bilginlere selamlar...
@RedTeroR @Sesshomaru @killz0ne (sana 2 kere saygı hocam ) @kadir †. @Eserovic @Siyah Ateş @Uchiha Sasuke @Mystic07 @Azeri @Riful @Densetsu no Samurai @Eustass Captain Kidd @SPISPW @sensey
Hmmm bu iyiymiş, Mihawk'ın bundan sonra yapacağı her şeyi Buggy'nin gölsesinde yapılmış kabul ederim. Buradan iyi dalga geçilir.En büyük işlerini Luffy gölgesinde yaptı. Yıllarca denizde olması önemli değil.
Kaşla göz arasında ne yapıp ne edip gene Dof'u amiral yapmışsın hemencecikMihawk,Croco,Moria eski hali ve Doflamingo bunların hepsi amiral olacak korsanlardı zaten ki beyazsakal Shanks,Kaido gibi adamlara kafa tutmuşlar.İçlerinden en akıllısı Doffy idi çünkü Aramaki olayında olduğu gibi birebirde bir amiralin Shanks gibi adamları yenemeyeceğini iyi biliyordu.Mihawk düello olunca kaybetmemiştir ama düello savaş anlamına da gelmiyor.Bu yazdıklarım seri başından beri böyleydi ama herkes mangayı mercekle okumaya alışık olduğu için detaylarda boğuldu takılıp kaldı.One piece seviyeler için bile düz bir manga söylemlere bakmak yeterli o şuna şunu yapmış o bunu durdurmuş gibi olaylara saparsan gerisi tam bir bataklık.
Rojin ile Law korkmuş yaralı adamı duyunca@Montana @Fruit Punch Samurai Kid yaralı adama gidecek diye dalga geçiyorlardı.Şimdi hepsi Kid'e yanlamış.
Kid haterlarını üzmeye devam ediyor.Masanın bizzat kendisiyiz.
Yonkou POSTASI okudum Allah affetsin. DNS böyle bir şey nasıl der diye bir dondum kaldım.Mihawk eklendiği terazinin ayarını bozuyor. Adamın olduğu yer otomatikman yonkou potası. Kralllll.