Öyle bir bilgi yok sallamaGözlem demişken Luffy senin oğlana geleceği görmeyi kullanmayarak bilerek kaybetmiş. Gönlü el vermemiş.
Öyle bir bilgi yok sallamaGözlem demişken Luffy senin oğlana geleceği görmeyi kullanmayarak bilerek kaybetmiş. Gönlü el vermemiş.
Halep oradaysa arşın burada. Maçası yiyen gider devirir Buggy'yi. :dLuffye seninkine biraz kızdım ama Buggynin yonko olmasını kabul edemem diyor. Bu malın ne olduğunu hurdacı anlıyor da hükümet anlamıyor.
Şatosundan çıkmayan adam hakkında tespit sallamış. Yıllarca icraatı yok deyip Law'ın uydurmalarina inanmak olmaz.Law, Mihawk'ı nerede gördü de seviyesini biliyor. Sallıyor işte, fotodan mi güç tespiti yapacak.
Croconun söylemleriyle yaptıkları birbirini tutsa bir kere ittifak kurmazdı adamın hayatı yalan.Wb tayfasıyla mfden sonra bile müttefik olmuyor Dof ile olmuyor devrimcilerle bile yanaşmıyor eğlenceli yeni dünyaya gidiyorum diyip ardından u dönüşü yapıyor.Net bilgini gördük be.Croco'nun söylediği kibirli laf.
Mihawktan korkarlar gitmezler efendim, biraz da Crocodiledan. Ondan diyoruz ya Mihawk Mihawk diyeHalep oradaysa arşın burada. Maçası yiyen gider deviri Buggy'yi. :d
İkisi de Shici'ydi ya hani? Görmüştür bence.Şatosundan çıkmayan adam hakkında tespit sallamış. Yıllarca icraatı yok deyip Law'ın uydurmalarina inanmak olmaz.
Croco'yu emrine alan adam yonkodur diyor işte.Öyle dememiş de sende şimdi, Dof'un malzemeci olduğu doğru ama...