Adam çağının çok ilerisindeymiş canım, millet tabanvaya talimken herif gokardla geziyor.Nereden nereye:
Adam çağının çok ilerisindeymiş canım, millet tabanvaya talimken herif gokardla geziyor.Nereden nereye:
Rockey'in nasıl bir olay olduğunu bilmiyoruz, açıklanmadı. En azından büyük denilecek bir iş ki hükümet bundan sebep vererek arama emri çıkartıyor. Ha " En " olması ise bu olay imparator indirmenin önüne geçecek bir şey değildiyse seri içinde şuan " En'i " Mom'ı indirmesi olur. Onu da Luffy ile değil, Kid'in yardımıyla gerçekleştirdi.
Reis şu an Kid'in eğitim seviyesi üzerine konuşuluyorShanksla Mihawk kapışırken.
Mihawk;" Shanks kapa o kral hakini dizlerim çözülecek korkudan. "
Shanks;" O benim hakim değil aslında bu tayfada benimde bir üstüm var ve onun adı Lord Buggy. "
Mihawk""
Yok öyle bir şey, unut onu.Cahil halk Buggy'i yonko sana dursun, biz gerçek op okurları Mihawk Başganın gerçek Yonko olduğunu biliyoruz...
@Millennium Wizard gibi sonradan Lawcımı oldun la sen de rüzgar nereye giderse oraya esiyorsunuz. Sizle uğraşacam diye gerçek Law severleri kendime düşman ettimLütfü de bilmiyordu, Law reis Zouya gidelim demese onlar da mağara adamı olacaktı. Law medeniyet getiriyor seriye, büyük adam
Bilerek anlık ölüp Zoro'yu almaya gitti koca yüreklimiz.Ölmesi gibi küçük bir detayı atlamışsın.
Niye ponegrifi okuyamaz diyemi?Reis şu an Kid'in eğitim seviyesi üzerine konuşuluyor
başkası demek pek doğru değil Luffy'i Dressrosa'ya getiren kişi Law zaten ortak oldular ve karşılıklı birbirlerinin çıkarlarını gözetiyorlar zaten savaş kısmında da tamamen etkisiz oldu demek de yanlış gamma knife yediğinde bitmişti Doffy, saçma sapan sırf ana villaini Law'a yedirmemek için dikiş atarak kendini iyileştirdi sorsan o saldırı iç organlarını patlattı ölümün kaçınılmaz ama dikiş ile kendini iyileştiriyor adam ...Sen intikamını başkası aldırırsan böyle derler tabii ki.